Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουνίου

Unknown | 5/23/2013 01:16:00 π.μ. | 0 σχόλια



Αναμένοντας το Switch Off της Κρήτης, το οποίο έχει μετατεθεί για τις 26/6, τα Δορυφορικά Νέα κυκλοφορούν με πλούσια ύλη για όλα τα θέματα που σάς ενδιαφέρουν άμεσα, από τον χώρο της δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής λήψης.
Ξεκινάμε με 15 νέα μοντέλα δεκτών, οι οποίοι είναι ...έτοιμοι για όλα! Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε πλήρεις υπηρεσίες για online πρόσβαση σε περιεχόμενο, για αποκρυπτογράφηση, για εγγραφές και πολλά άλλα. Το ενδιαφέρον είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, οι δέκτες της αγοράς γίνονται όλο και πιο πλήρεις, ενώ οι κατασκευαστές φροντίζουν να προσφέρουν όλο και κάτι παραπάνω, προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές, αλλά και τους χομπίστες του είδους.
Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος με βάση την εμπειρία του, σε αυτό το τεύχος έκανε έναν κατάλογο των καλύτερων καναλιών που αξίζει τον κόπο να ξεκινήσετε από αυτά την περιπέτεια σας στην δορυφορική τηλεόραση. Τα κανάλια αυτά βρίσκονται στους  Hotbirds, μιας και οι 13 μοίρες είναι η πιο δημοφιλής τροχιακή θέση στην χώρα μας, καθώς τα περισσότερα δορυφορικά κάτοπτρα που βρίσκονται στις ελληνικές ταράτσες στοχεύουν προς τα εκεί.
Ακόμη, σάς περιγράφουμε μία ευχάριστη εξέλιξη: Με τη σύνδεση του USB Stick της Nova Επίγεια, στον Novabox HD PVR 865, ο τελευταίος αποκτά την δυνατότητα λήψης και των επίγειων ψηφιακών καναλιών που λαμβάνονται στην περιοχή σας. Με αυτόν τον τρόπο το PVR της Nova μετατρέπεται σε έναν Combo HD δέκτη, σαφώς στα πλαίσια παροχής της υπηρεσίας Nova.
Ο αθλητικογράφος μας Νίκος Μαυρομάτης, σάς μεταφέρει στον κόσμο του Confederations Cup, το οποίο θα γίνει στην Βραζιλία, θα είναι «πρόβα» της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014  και σάς αναλύει τον τρόπο μετάδοσης της ΕΡΤ και το ποιοι θα δείξουν τους αγώνες σε όλο τον κόσμο!
Οι ηχο-μπάρες... ανεβάζουν «κιλά», σε πλήρη αντιδιαστολή με τα παραδοσιακά πολυκάναλα συστήματα ήχου που τελούν υπό καθεστώς ύφεσης. Δείχνουν θετικές τάσεις σε ότι αφορά στην προτίμηση τους από τους καταναλωτές, παρέχουν χρηστικές λύσεις και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Οι ηχομπάρες τελευταίας γενιάς, πέρα από τα πόσα κανάλια ήχου διαθέτουν, χρησιμοποιούν εξελιγμένα συστήματα DSP, επικοινωνούν ασύρματα μέσω Bluetooth με έξυπνες συσκευές, ενώ συνοδεύονται στην πλειονότητα τους από ασύρματα υπογούφερ. Μάθετε ποιες είναι αυτές οι ηχομπάρες στην αντίστοιχη έρευνά μας!
Ακόμη, σάς έχουμε ετοιμάσει ένα εκτενές ρεπορτάζ από την έκθεση Indelex by Electronica, με περιήγηση στα περίπτερα των εταιριών του χώρου μας.
Ο DrDream σε αυτό το τεύχος αναφέρεται στο εξαιρετικό plugin SDG Image Downloader για δέκτες VU+, με το οποίο μπορούμε να έχουμε όποιο λογισμικό είναι διαθέσιμο για τον δέκτη μας, αρκεί να έχουμε εγκατεστημένο το meoboot ή το barryallen, καθώς και το sdg image downloader.
Μην παραλείψετε επίσης να ανατρέξετε στην αναφορά του Αντώνη Κιλιντζόγλου στο TS Image 3.0 OE2.0, το οποίο είναι ένα προσεγμένο και με διαρκή  υποστήριξη λογισμικό, που θα δώσει ταχύτητα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση στον δέκτη σας.
O Κωνσταντίνος Δασκαλάκης συνεχίζοντας την σειρά άρθρων για το Linux, προχωρά στην δικτυακή σύνδεση του υπολογιστή με τον δέκτη και σάς περιγράφει τί είναι όλοι αυτοί οι φάκελοι που βλέπουμε στην Ftp πρόσβαση.
Όπως κάθε μήνα, σάς περιμένουν δοκιμές-παρουσιάσεις αξιόλογων νέων προϊόντων, ενώ σε αυτό το τεύχος έχουμε: τον νέο δέκτη Clarke-Tech HD 4100 Plus με spectrum analyzer, τον μικροκαμωμένο Icecrypt S1600 CHD, το άκρως ενδιαφέρον Slingbox Solo για τηλεθέαση παντού μέσω streaming, το HDMI Video Sender Engel MV7600, το λιτό αλλά πλήρες DVB-T modulator Fenger FDM 1100, το twin DVB-T modulator Terra MDX-420 και το άκρως επαγγελματικό πεδιόμετρο-αναλυτή φάσματος Televes H60!
Επιπλέον θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.
Και μην ξεχνάτε: Στο site μας www.doriforikanea.gr, μπορείτε να βρίσκετε κάθε μέρα πολυάριθμα νέα από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα!

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

Category:

0 σχόλια