ANT1 :Your face sounds familiar Για δεύτερη φορά νικητής ο Θανάσης Αλευράς- THΛΕΘΕΑΣΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΗ - VIDEO

Unknown | 4/22/2013 05:36:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ο Θανάσης Αλευράς για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι ο νικητής του δεύτερου Your face sounds familiar!
Όλοι οι συμμετέχοντες τα πήγαν αρκετά καλά. Άλλοι ξεχώρισαν περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Όλοι τους έκαναν πάντως το κοινό να γελάσει και να ευχαριστηθεί την παρουσία τους στην σκηνή. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν το χειροκρότημα. Η κριτική επιτροπή έδωσε τους βαθμούς της στους συμμετέχοντες και σε συμψηφισμό με την βαθμολογία του κοινού, αλλά και τους έξτρα βαθμούς που έδωσαν οι παίκτες, πρώτος αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς!

 Η Μπέσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη «πέθαναν» στα γέλια με την μεταμφίεση του Θανάση και τόνισαν πώς ο Πασχάλης ήταν νάρκισσος τότε και έκριναν τον τρόπο, που ο τραγουδιστής ερμήνευε το τραγούδι «Αν μια μέρα σε χάσω»... Ο Πασχάλης σήμερα μέσω μεσημεριανής εκπομπής συγχάρηκε τον ηθοποιό, αλλά ήταν έξαλλος με τις δυο κυρίες της κριτικής επιτροπής του σόου. «Η επιτροπή ήταν απαράδεκτη... Δε θα κριθώ από δυο καρακάξες... Εγώ τραγουδώ 35 χρόνια! Αντί να κρίνουν τον διαγωνιζόμενο, έκριναν εμένα. Δεν τους έπεφτε λόγος να με κρίνουν. Πολύ πλάκα είχαν οι δυο κυρίες» είπε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης!


Το «Your Face Sounds Familiar» έκανε χθες υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Το σόου έκανε 33,6% στο γενικό σύνολο. Όσον αφορά στις ηλικίες 15-44, τα νούμερα ανέβηκαν και άλλο και έκανε 35,2%. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ώρα ανακοίνωση της βαθμολογίας, στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 44%! Το «Your Face Sounds Familiar» φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει!



Πηγή: gossip-tv.gr

Category:

0 σχόλια