Νέα συχνότητα για το κανάλι ZOOM (GR)

Unknown | 3/10/2013 04:33:00 μ.μ. | 2 σχόλια



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού ...
Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου το ZOOM (εκπέμπει στην Αττική) άλλαξε συχνότητα και από τον δίαυλο 63 μετακινήθηκε στον δίαυλο 54. Με την κίνηση αυτή θέλαμε να πετύχουμε:

(α) την καλύτερη λήψη σε περιοχές ή εγκαταστάσεις με πρόβλημα
(β) βελτιωμένη ποιότητα εικόνας λόγω μικρότερης συμπίεσης των ψηφιακών δεδομένων στον νέο δίαυλο.

Για να έχετε όμως -όσοι διαμένετε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής- και πάλι εικόνα από το ΖΟΟΜ, θα πρέπει να συντονίσετε τις τηλεοράσεις σας ή τους αποκωδικοποιητές. Για όποιον γνωρίζει, η διαδικασία είναι εύκολη: στις επιλογές της συσκευής του για χειροκίνητο συντονισμό, πηγαίνει στον δίαυλο 54 και κάνει αναζήτηση.

Παράλληλα οι χρήστες του διαδικτύου- μέσω του zougla.gr- θα παρακολουθούν (από τις 17.00 το απόγευμα) το πρόγραμμα του καναλιού GR πατώντας στο εικονίδιο  στην αρχική σελίδα της εφημερίδας.

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Έχεις μήνυμα στο SDTV! Δες στο θέμα που έχεις κλεψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστουμε για το σχολιο σου.Το κειμενο αφαιρεθηκε μιας και δεν ειχε μπει η πηγη...
    Το συγκεκριμενο site εχει αναπαραγει απειρες φωτογραφιες μας χωρις να μας ζητησει καμια αδεια ,πραγμα που δεν δικαιολογει την σημερινη μας παραλειψη της πηγης.Ζητουμε συγγνωμη και συνεχιζουμε πιο δυνατοι .
    Υ.Γ Μαλλον η επιτυχια του blog που εχει ξεπερασει τις 300.000 διαφορετικες επισκεψεις σε 5 μηνες λειτουργιας χαρη σε εσας εχει αρχισει να ενοχλει καποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή