SMS NEWS 10/03/2013

Unknown | 3/10/2013 02:04:00 π.μ. | 2 σχόλια


@ Ύστερα από καθυστερήσεις η εκπομπή "Κάψε το σενάριο" επιστρέφει στη μικρή οθόνη του MEGA .Η σατιρική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 29 Μαρτίου.Μάλιστα αναμένεται φέτος να παρακολουθήσουμε νέες ενότητες στην εκπομπή.

@ Την επαναφορά του “Κόκκινου δωματίου” στη μικρή οθόνη μαζί με την Βασιλική Ανδρίτσου, σκέφτεται σοβαρά ο Αλέξανδρος Ρήγας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Tv Ζάπινγκ, εδώ και καιρό είχε πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων του Mega η σκέψη να επανέλθει η επιτυχημένη κωμική σειρά του πολυμήχανου σεναριογράφου-σκηνοθέτη, αλλά προσφάτως αναθερμάνθηκε η κουβέντα με τον Πέτρο Μπούτο, διευθυντή προγράμματος του Mega, που του ζήτησε να γράψει νέα δυνατά επεισόδια για τη σειρά που  αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Οι τελικές αποφάσεις  ”κλείνονται” αυτές τις μέρες.

@ Την επόμενη σεζόν θα κάνουν... κράτηση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος. Ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Πλάκα κάνεις», που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ξενοδοχεία, δεν θα κάνει άμεσα τσεκ-ιν στις οθόνες μας.Η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κρατήσει το ψυχαγωγικό προϊόν για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς και να του δώσει «αέρα» τον προσεχή Οκτώβριο.

@ «Pause» έχει πατήσει ο Ant1 τόσο στο τηλεπαιχνίδι της Νάντιας Μπουλέ «The biggest game show in the world», όσο και στο τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιανού «Κράτα Γερά».

@ Νέα εκπομπή με ιατρικό περιεχόμενο ετοιμάζει ο Alpha με παρουσιάστρια την Ζέτα Δούκα σύμφωνα με το περιοδικό "Hello!".

@ Ο γνωστός δημοσιογράφος Θοδωρής Ρακιτζής  , που έχει πια εξαφανιστεί από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια,  παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ τη μεταμεσονύκτια μουσική εκπομπή "Style GR" κάθε Σάββατο [01:00-03:00] μαζί με την Αλεξία Γεωργίου. 

@ Ο Εισαγγελέας Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε ανώτερα στελέχη του Ομίλου Publicis  ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η εταιρία ANTENNA TV A.E. τον Απρίλιο του 2012. Για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βαθμό κακουργήματος, τα συγκεκριμένα στελέχη αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης έως και 10 έτη σύμφωνα με τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα.

@  Το διάστημα 25 Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 20,8% και ο ΑΝΤ1 17,9%. Στο 14,4% ο ALPHA, 9,8% το STAR, 9,3% o ΣΚΑΪ. Η ΝΕΤ είχε 5,4% ενώ ΕΤ3 και ΕΤ1 3,4% και 2,5% αντίστοιχα.

 @ Ο Βασίλης Πελέκης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1. Από τη νέα του θέση, με την συνδρομή του Διευθυντή Ειδήσεων, Αντρέα Παναγόπουλου καθώς και του συνόλου  των δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού θα συμβάλλει αποτελεσματικά, ώστε η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 να συνεχίσει και να κορυφώσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού στην, αντικειμενική ενημέρωση και την ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα.

Category: , , , ,

2 σχόλια: