Σε ολοκληρωμένο αθλητικό κανάλι μετεξελίσσεται το Action24

Unknown | 3/07/2013 06:37:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Το τηλεοπτικό πρόγραμμα Action24, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας στη συχνότητα του Sport TV μετεξελίσσεται σε ολοκληρωμένο ελληνικό αθλητικό κανάλι.

Το Action24 μεταδίδει αποκλειστικά live αγώνες από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας, Δανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, καθώς και αγώνες Κυπέλλου από Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουκρανία. Παράλληλα, μεταδίδει εκπομπές από τα επίσημα κανάλια των ομάδων Λίβερπουλ, Τότεναμ και Άγιαξ, καθώς και εκπομπές με highlights από ποδοσφαιρικούς αγώνες σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και κυπέλλων.

Επιπλέον το πρόγραμμα του Action24 περιλαμβάνει μεταδόσεις διοργανώσεων και στιγμιότυπα από άλλα – εκτός ποδοσφαίρου – σπορ, όπως τένις, στίβος, γυμναστική, μηχανοκίνητος αθλητισμός, γκολφ, ποδηλασία. Το Action24 παράγει και αναμεταδίδει 24ωρο πρόγραμμα και εκπέμπει ψηφιακά στη Digea στη συχνότητα 63 και αναλογικά από Πάρνηθα στη συχνότητα UHF 32. Πρόσφατα δε, μεταδίδεται και από την πλατφόρμα της Nova στη θέση 314.

Τέλος, το σύνολο του προγράμματος μεταδίδεται ηλεκτρονικά από το www.action24.gr. Η διαφημιστική καμπάνια του Action24 έχει ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνει εφημερίδες και ραδιόφωνο. Το σχεδιασμό της καμπάνιας επιμελείται η Βιβέττα Βραχωρίτου, γνωστό στέλεχος της αγοράς με σημαντική εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων διαφήμισης σε σημαντικά ΜΜΕ (Σκάι TV, Mega, Ελευθεροτυπία, Πήγασος, Free Sunday), η οποία είναι Marketing Manager του καναλιού, ενώ διαχειρίζεται και την εμπορική διαχείρισή του.
Marketing Week Online

Category:

0 σχόλια