ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤV : ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

Unknown | 12/31/2012 09:28:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Αν και εφέτος το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών είναι παρά πολύ φτωχό ,οι επιλογές για ρεβεγιόν με την τηλεόραση είναι πολλές και για κάθε γούστο.
Εφόσον επιλέξετε να κάνετε αλλαγή χρόνου παρέα με την τηλεόραση σας δίνουμε τις επιλογές που σας προσφέρουν τα αγαπημένα μας κανάλια  ....

 MEGA
 EPISODE 039
21:15 ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΆΔΕΣ
EPISODE 007
22:20 MASTERCHEF
          Μετά από την επιτυχία του πρώτου κύκλου, ο πιο ανατρεπτικός τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στο Mega για να σερβίρει νέες συγκινήσεις.
Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει την προσπάθεια 25 επίδοξων σεφ, που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου 'Ελληνα MasterChef μέσα από μια σειρά δοκιμασιών. Αυτή την φορά, ο διαγωνισμός δεν θα θυμίζει σε τίποτα ένα παιχνίδι μαγειρικής.
Οι δοκιμασίες γίνονται δυσκολότερες και ακόμη πιο απαιτητικές, προκειμένου να αναπτύξουν οι υποψήφιοι τις μαγειρικές τους ικανότητες και να δοκιμάσουν τα όριά τους. Οι ταλαντούχοι σεφ θα πρέπει να διαθέτουν γερό στομάχι και να επιδείξουν πραγματικό πάθος για την μαγειρική και την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.
Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι και πάλι στις θέσεις τους, έτοιμοι να μοιραστούν τα μυστικά της μαγειρικής τους, να κρίνουν τους υποψήφιους και να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή. Θα λάβουν υπόψη τη γεύση, την πρωτοτυπία, την δημιουργικότητα αλλά και την παρουσίαση κάθε πιάτου.
«MasterChef»: Αυτή την φορά, το παιχνίδι... σοβαρεύει!
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ (12)
 23:30 ΆΝΝΑ ΒΊΣΣΗ 12
         Η 'Αννα Βίσση παρουσιάζει το show «ΔΩΔΕΚΑ» και για ακόμη μία φορά, ανατρέπει τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων. «Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, στο nonstop πάρτι μιας ερμηνεύτριας που πάντα πίστευε ότι η μουσική είναι μία. Μαζί της η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers.

ΑΝΤ 1
 
21:00  ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΆ ΤΟΥ ΣΠΑΙΝΤΕΡΓΟΥΙΚ
    Ταινία περιπέτειας και φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2008.ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: THE SPIDERWICK CHRONICLES.ΠΑΙΖΟΥΝ: Φρέντι Χάιμορ, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Νικ Νόλτε, Ντέιβιντ Στράθερν.ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μαρκ Γουότερς
Τι μπορεί να κρύβει άραγε μια έπαυλη; Με οδηγό τη φαντασία, η θεαματική αυτή περιπέτεια μας ξεναγεί σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο νεράιδες, ξωτικά και δράκους. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων που έγιναν best sellers, η ταινία είναι πλούσια σε οπτικά εφέ, αλλά και σε ονόματα: μεταξύ άλλων τη βραβευμένη με 1 ΕΜΜΥ και 2 Χρυσές Σφαίρες Μέρι-Λουίζ Πάρκερ ("Weeds"), αλλά και τους μεγάλους ερμηνευτές Νικ Νόλτε ("Ο πρίγκιπας της παλίρροιας"), Ντέιβιντ Στράθερν ("Καληνύχτα και καλή τύχη") και Τζόαν Πλόουραϊτ ("Μαγεμένος Απρίλης").
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η οικογένεια Γκρέις αφήνει τη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθεί σε μια έπαυλη στην εξοχή. Σύντομα θ' ανακαλύψουν ότι η ζωή εκεί δεν είναι τόσο γαλήνια όσο φαίνεται. Διάφορα ανεξήγητα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν και τα δύο παιδιά της οικογένειας αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Έτσι ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες βιβλίο που τους οδηγεί σε έναν αθέατο κόσμο γεμάτο παράξενα πλάσματα

23:00 Ο ΜΙΧΆΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΆΝΝΗΣ ΣΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΒΡΆΧΩΝ 
00:45 ΆΝΟΔΟΣ
02:15 ΤΕΥΛΕΥΤΑΊΑ ΝΥΧΤΑ  ΣΤΗΝ ΑΡΈΝΑ
 
04:00 ΣΤΑΎΡΟΣ ΤΟΥ ΝΌΤΟΥ
            Η πολύ ταλαντούχα και δημοφιλής ερμηνεύτρια Ραλλία Χρηστίδου παρουσίασε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση το χειμώνα του 2007 - 2008, στο Σταυρό του Νότου.
Μια παράσταση που "παντρεύει" διαφορετικά, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ραλλίας αλλά και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, κάτω από το πέπλο μιας ethnic ατμόσφαιρας.
Τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης μουσικός Αλέξης Αποστολάκης. Μαζί του, ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών επιμελείται τις ενορχηστρώσεις και όλοι μαζί συνεργάζονται με τη Ραλλία σε αυτή την πρωτότυπη καλλιτεχνική πρόταση.
STAR 
 ΤΡΩΕΙ STORY 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!
 21:00 ΤΡΏΕΙ STORY 30 ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ
      Ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει την κατάσταση της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια!

Η νύχτα άπλωσε το πέπλο της πάνω από την προεδρική σουίτα των φυλακών Κορυδαλλού. «Η Κυρία του Κυρίου» στο κελί της, έκλεισε το ημερολόγιο του συζύγου της, που διάβαζε από ώρα, ενώ αποφάσισε να σπάσει την απεργία πείνας, που έκανε με ένα «βρώμικο», που της έστειλε πακέτο «Ο Γιατρός της Πείνας».

Στη συνέχεια άνοιξε την τηλεόραση. Πόσο ανιαρό της φάνηκε αυτό το ρεπορτάζ με τους άνεργους Έλληνες που μεταναστεύουν στην Αυστραλία, όπως και η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της «Ανγκελα Μέρκελ» σε Έλληνα δημοσιογράφο! Μα επιτέλους! Πότε θ' αρχίσει το αγαπημένο της σίριαλ «ΛΑΛΕ! Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη»; Αχ και να 'βλεπε από μια μεριά όλη αυτή την Τουρκολαγνεία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! σκέφτηκε. Θα ζωντάνευε μέχρι και το κέρινο ομοίωμά του «Στο Μουσείο» Βρέλλη!
Κι όλα αυτά σε μια χώρα, που ούτε ο «Superman» δεν μπορεί να σώσει αφού 30 χρόνια τώρα, η εκάστοτε κυβέρνηση έχει μάθει μόνο να «τρώει».
ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «FEVER»
 00:45 FEVER
         Μουσικό πρόγραμμα από το νυχτερινό κέντρο «Fever» (χειμώνας 2011 – 2012) με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Έλλη Κοκκίνου.

ALPHA 
 21:00 Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΉΣ ΣΤΗ ΣΤΈΓΗ
           Ένας βιοπαλαιστής «πατάει» πρώτος τη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» και εγκαινιάζει, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, το θεατρικό χειμώνα 2008-2009. «Ο Βιοπαλαιστής στη στέγη», ένα έργο σύγχρονο, που γράφει και σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ως σύγχρονος Οδυσσέας αντιμέτωπος με τα «κακώς» κείμενα της χώρας μας, ο μέσος νεοέλληνας, βρίσκει καταφύγιο στο χιούμορ ως αντίδοτο για την απόγνωση και την απελπισία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι «Ο Βιοπαλαιστής στη στέγη». Πλαισιωμένος από εξαιρετικούς συνεργάτες, τολμά ένα μεγαλόπνοο εγχείρημα, όπως καθετί που φέρει την υπογραφή του. Μαζί του η Χρύσα Ρώπα και μια ομάδα νέων ηθοποιών και χορευτών.

 00:45 CASABLANCA  MUSIC HALL - ΠΟΛΎ BLA BLA ΚΑΙ CHA CHA
             Υπέροχα τραγούδια που κινούνται από μπαλάντες, jazz, latin, salsa, mambo & rock (από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική δισκογραφία) μέχρι και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο αλλά και γενικότερα από το ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο. Ερμηνείες που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν,  άκρως χιουμοριστικές και συχνά «καυστικές» ατάκες μέσα από στιγμές πρόζας, ευρηματικές χορογραφίες (με διασκευές-εκπλήξεις) σε ρυθμούς Tango και Flamenco και υποβλητικοί φωτισμοί  συνθέτουν μια εκρηκτική μουσική παράσταση που φέρνει στη μνήμη εικόνες (πολλές από αυτές να ... «κόβουν την ανάσα») απο καμπαρέ. Και όλα τα παραπάνω να φέρουν την σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Νίνα Λοτσάρη: Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια με τα χίλια πρόσωπα! Ερμηνεύει εκπληκτικά. Σαγηνεύει με τις χορευτικές της φιγούρες αλλάζοντας πολύχρωμα εντυπωσιακά κουστούμια, σε καθένα από αυτά να «μπαίνει» και μια διαφορετική γυναίκα!! Το αδίστακτο θυληκό, η «Femme fatale», η ροκ σταρ, η ελληνίδα πρωταγωνίστρια των αγαπημένων ελληνικών ταινιών. 
Παντελής Καναράκης: Ο απόλυτος entertainer! Απίστευτα κωμικός, διασκεδαστικά καυστικός,  «εκτυφλωτικά» λαμπερός.
Κρατερός Κατσούλης: Εκεί που το θέατρο «σμίγει» με τη μουσική τότε... μόνο εκρηκτικό μπορεί να είναι το εν λόγω «πάντρεμα»!!
Patrick: Ρομαντισμός στο βλέμμα,  ευαισθησία στην ερμηνεία!

  ΝΕΤ 

23:05 ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΜΑΣ
     Με εορταστική ατμόσφαιρα και με εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος το νέο χρόνο, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στις 23:00 στη ΝΕΤ.


Ο Σταμάτης Φασουλής ,που έχει την τιμητική του, προσκαλεί αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές, σε ένα αφιέρωμα με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, όπου οι προσκεκλημένοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν και καθήκοντα τραγουδιστή.
Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Τάνια Τρύπη, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Πέμυ Ζούνη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Βέρα Κρούσκα, ο Θανάσης Νιάρχος, η Σοφία Φαραζή, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Νάντια Κοντογιώργη, ο Κωνσταντίνος Καρβέλης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Χρήστος Σπανός και οι ερμηνευτές Ζαχαρίας Καρούνης και Παναγιώτης Πράτσος.
Όλοι μαζί τραγουδούν και απολαμβάνουν από Ζαμπέτα και Τσιτσάνη μέχρι Χατζιδάκι, Πλέσσα και Άκη Πάνου, μοιράζουν ευχές και υποδέχονται το 2013.
Μαζί τους η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.


23:50 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΗΣΕΊΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΧΡΌΝΟΥ


ΕΤ 1


23:20 ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΠΑΡΆΝΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΊΑΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ 




 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΗΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΈΤ 3 

23:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ-ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΔΑΡΑ & στα 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  
  Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ν. Ημαθίας, διοργανώθηκε συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, αφιερωμένη στα 90 χρόνια απ’ την Μικρασιατική καταστροφή.
Στη συναυλία ακούγονται τραγούδια απ’ το έργο «Μικρά Ασία» σε μουσική Απόστολου Καλδάρα και στίχους Πυθαγόρα, ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο, το οποίο μεταφέρει αριστουργηματικά μνήμες, εικόνες και ήχους από τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής καταστροφής, των αλησμόνητων πατρίδων και της προσφυγιάς.
Επίσης, τραγούδια από το έργο «Βυζαντινός Εσπερινός» (Α. Καλδάρας-Λ. Παπαδόπουλος), καθώς και μια επιλογή απ’ τα αθάνατα, λαϊκά τραγούδια του συνθέτη. Τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές, θα τους συνοδεύει 10μελής ορχήστρα.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας, έχει ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας .
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» .

 ΣΚΑΙ
23:30 TOP GEAR 
    Μετά τις επικές περιπέτειές τους στη Μποτσουάνα, το Βιετνάμ και τον Αρκτικό Κύκλο, οι παρουσιαστές του Top Gear αντιμετωπίζουν ίσως την πιο επικίνδυνη και θεότρελη πρόκληση που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτή τη φορά, ο Τζέρεμι, ο Ρίτσαρντ και ο Τζέιμς βρίσκονται στα τροπικά δάση της Βολιβίας με τρία τζιπ 4x4 που αγόρασαν από μικρές αγγελίες, τα οποία κόστισαν το πολύ 3500 λίρες το καθένα! Στόχος τους είναι να περάσουν μέσα από την καρδιά της Βολιβίας προς τις ακτές της Χιλής. Θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από τον πιο διάσημο δρόμο της Βολιβίας, τον «Δρόμο του Θανάτου», και να οδηγήσουν στην αμμώδη και σχεδόν κατακόρυφη βουνοπλαγιά που οδηγεί στον Ειρηνικό ωκεανό και τις ακτές της Χιλής;... τη Δευτέρα 31/12!

 ΒΟΥΛΉ  TV
22:10 Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία - Βενετία 2011

Έργα Ντβόρζακ, Μπελίνι, Βέρντι, Μότσαρτ, Ροσίνι, Πουτσίνι και Ντονιτσέτι.
Σολίστ: Ντεζιρέ Ρανκατόρε, Αντόνιο Ρόσι και Λούκα Πιζαρόνι.
Διευθύνει ο Ντάνιελ Χάρντινγκ
Από το Θέατρο Λα Φενίτσε της Βενετίας. Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία του Θεάτρου Λα Φενίτσε.

 ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ TV
 
00:00 RIVERDANCE LIVE FROM BEIJING
 Έχουν περάσει κιόλας δεκαπέντε χρόνια και εκατομμύρια θεατών, από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του Riverdance στην παγκόσμια σκηνή. Ο εορτασμός του Ιρλανδικού χορού και πολιτισμού, έχει γίνει γνωστός ανά τον κόσμο, σε πάνω από 22 εκατομμύρια ανθρώπους με 10.000 παραστάσεις σε 350 πόλεις σε 40 χώρες και στις 4 ηπείρους. Η παράσταση δεν έχει χάσει τίποτα από την μαγεία της! Τον Δεκέμβριο του 2009, η Riverdance ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία σε 12 πόλεις της Κίνας, πρώτη χώρα σε διεθνή προβολή. Το κινεζικό κοινό αγκάλιασε θερμά την παράσταση και αγαπήθηκε από όλους και στις 12 πόλεις που επισκέφτηκε. Αυτή η παράσταση γυρίστηκε για τον εορτασμό της 15ης επετείου, συνεχίζει να συλλαμβάνει την πολυπλοκότητα της γνώσης και τη ζωντάνια που φέρνει η ομάδα του Riverdance.

MTV
 Στο MTV η νέα χρόνια ξεκινάει με ένα special πρόγραμμα!
00:00  Best Of 2012 Party Zone


Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια