ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ???

Unknown | 12/26/2012 07:01:00 μ.μ. | 0 σχόλια





Εντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα  η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Στραβελάκης
θα μείνουν εκτός μεγάλου καναλιού,  αφού ο σταθμός επιθυμεί ριζικές αλλαγές και στο δελτίο ειδήσεων. Τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση έπεσαν στο τραπέζι. Η Σία Κοσιώνη θα είναι σύμφωνα με τις φήμες η κυρία του Σαββατοκύριακου ενώ στην Θέση της όλγας θα δούμε την Μαρία Σαράφογλου.

 Ως μήνυμα στην όμορφη Σία Κοσιώνη, είναι η επιεικής ερμηνεία ορισμένων για την επιμήκυνση κατά μισή ώρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και της ιδιαίτερης προβολής που απολαμβάνει από τον Σκαι, λέγοντας χαρακτηριστικά άσπονδος φίλος της, «Πιο πολύ παίζουν τα τρέιλερ του Ευαγγελάτου παρά της Κοσιώνη. Ξεχνάς ποιος είναι ο κεντρικός παρουσιαστής»!
Υπάρχει όμως και η hardcore ερμηνεία που υποστηρίζει ότι η Σία Κοσιώνη είναι όντως υποβαθμισμένη, και ότι «Ο Αλαφούζος θέλει να τα αλλάξει όλα στον Σκαι», με την ίδια επιτυχία που το έκανε και στον Παναθηναϊκό! Αγνοώντας το τελευταίο ευφυολόγημα, σημειώνεται ότι το σχέδιο προβλέπει την απομάκρυνση, είτε με εθελουσία είτε με απολύσεις, προσώπων που έχουν ταυτιστεί με το κανάλι, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα σχεδόν από μηδενική βάση.

Category: ,

0 σχόλια