ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ NOVA ΜΕ MEGA ΚΑΙ ANT1

Unknown | 11/29/2012 03:00:00 μ.μ. | 0 σχόλια



To συνδρομητικό κανάλι έστειλε επιστολή, την περασμένη εβδομάδα, στα δύο μεγάλα κανάλια και με έντονο ύφος απαιτούσε να μη δείξουν ξανά στιγμιότυπα στα δελτία ειδήσεων, αγώνων της Σούπερ Λίγκας που είναι σε εξέλιξη!

 Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ, όταν οι δύο σταθμοί έδειξαν στιγμιότυπα από τον αγώνα, όταν αυτός ήταν σε εξέλιξη. Μάλιστα στην ίδια επιστολή αναφέρεται ότι εάν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγει η NOVA για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της, έχοντας δώσει εκατομμύρια ευρώ στη Σούπερ Λίγκα για τα αποκλειστικά δικαιώματα και βλέπει να τα παίζουν την ίδια στιγμή, σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας.

 Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί η χρονική συγκυρία της επιστολής της NOVA καθώς MEGA και ANT1 εδώ και χρόνια ακολουθούν την ίδια πολιτική και παίζουν στιγμιότυπα αγώνων που εκείνη τη στιγμή μεταδίδει ζωντανά το συνδρομητικό κανάλι και κανείς μέχρι τώρα δεν είχε διαμαρτυρηθεί, ούτε καν μιλήσει για το θέμα. Οπως έλεγαν άνθρωποι των καναλιών, αυτό έγινε ως εκδίκηση επειδή οι δύο συγκεκριμένοι σταθμοί απέρριψαν την καλοκαιρινή προσφορά της NOVA να αγοράσουν τα δικαιώματα και να δείχνουν ζωντανό κάθε Σάββατο, ένα ματς της Σούπερ Λίγκας.


 Την επιστολή μελέτησαν οι νομικοί συμβουλοί των δύο μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών και όπως φάνηκε από την πράξη διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κάτι το απαγορευμένο, σχετικά με τη ζωντανή προβολή των στιγμιοτύπων. Γι' αυτό και το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή, τόσο το MEGA, όσο και ο ANT1 έδειξαν στιγμιότυπα από τα παιχνίδια ΑΕΚ - Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη.
Αναμένεται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον, η αντίδραση της ΝΟVA!

Category: , ,

0 σχόλια