ΑΝΤ 1: Όλα όσα θα δείτε !!!

Unknown | 11/09/2012 06:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια





Χθες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του Αντ1 με τους συντελεστές του «Dancing with the stars», να έχουν την τιμητική τους.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού έδωσε το παρόν, όπως και πολλοί παρουσιαστές του σταθμού.
 Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, μίλησε στην κάμερα της "Μεσημεριανής Μελέτης" για την Ζέτα Μακρυπούλια, την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την Λίτσα Πατέρα.
"To Dancing χωρίς την Ζέτα δεν θα γινόταν ποτέ" σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λάτσιος και ανακοίνωσε ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου θα παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής το Σαββατοκύριακο. Όσο για την Λίτσα Πατέρα, αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο μιας αστρολογικής εκπομπής από το νέο έτος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2012-2013.
Το καθιερωμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, αυτή τη χρονιά είχε τον πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού ο ΑΝΤ1 μας υποδέχτηκε σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να θυμίζει φιλικό σπίτι.
Η παρουσίαση ακολούθησε πιστά το concept και την αισθητική της νέας καμπάνιας του σταθμού. Ανέδειξε και πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο το περιεχόμενο του προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2012 – 2013.
Με 12 ελληνικές παραγωγές στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση, αλλά και κορυφαίες σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2012-2013 φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες και αξιόλογες προτάσεις!

Η παρουσίαση άνοιξε με το κομμάτι της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη και τη μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, στοχεύει στην πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού, στην αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά των εξελίξεων, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία της είδησης. Με ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, μας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Ακολούθησε το ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1. Ο απόλυτος κυρίαρχος  πρωινής ζώνης, Γιώργος Παπαδάκης καθημερινά 7-11, μαζί με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αθλητική ενημέρωση για άλλη μια χρονιά έρχεται στους δέκτες μας με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων  EUROPA LEAGUE.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ για 6η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει καθημερινά για πράξεις αγάπης, που στόχο έχουν τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο ΑΝΤ1 για άλλη μια χρονιά δίνει έμφαση στην εύστοχη σάτιρα και το καυστικό χιούμορ!
Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς με Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Κλασικά αγαπημένοι, οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ επιστρέφουν φέτος κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 11 το βράδυ και συνθέτουν την ομάδα που… πετάει!

Όλα κι όλα, στον ΑΝΤ1 η επικαιρότητα και η σάτιρα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό! Με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού τα βλέπουμε ΟΛΑ και αυτή τη σεζόν… 2 φόρες την εβδομάδα!

ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το talk show με το αιχμηρό χιούμορ και τις αποκαλυπτικές εξομολογήσεις επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, φέτος 3 φορές την εβδομάδα!

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι του ΑΝΤ1, επιστρέφει το show που έχουμε λατρέψει! DANCING WITH THE STARS ΙΙΙ λοιπόν, ξανά κοντά μας, με 14 υπέρ-αγαπημένους celebrities και την πιο απολαυστική κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από: την Κάτια Δανδουλάκη, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα, τη Γκαλένα Βελίκοβα.

Νέα προγράμματα έρχονται στο ANT1 Prime Time για να συναρπάσουν τους τηλεθεατές κάθε ηλικίας!
Παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν συνθέτουν… το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου! THE BIGGEST GAME SHOW OF THE WORLD, το παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ.

Extreme δοκιμασίες, ερωτήσεις γνώσεων και πολλή αγωνία για τους δημοφιλείς celebrities, παίζουν στο ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, με τον Γιώργο Λιανό.

WANTED! Μια 4μελής παρέα κάνει το πιο ξεκαρδιστικό prank show της τηλεόρασης. Γελάστε με την καρδιά σας. Μαζέψτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και χορτάστε πλάκα!

Καθημερινά στις 17:00, το FTHIS στην TV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή φέρνει την είδηση… σε αποκλειστικότητα.

Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει και είναι σκέτη… αμαρτία! ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ, αγαπημένη ελληνική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 και φέρνει έναν έρωτα… αποκάλυψη!

Όσο για Prime Series, ο ΑΝΤ1 έχει και φέτος τις πιο δημοφιλείς σειρές! GREY’S ANATOMY, ο 8ος κύκλος σε Α’ τηλεοπτική προβολή! Η ιατρική σειρά που έχουμε λατρέψει θα κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει… δυνατά με όλα τα νέα επεισόδια, μόνο στο ΑΝΤ1 Prime Series. THE PACIFIC. Η Πολεμική μίνι σειρά με τη σφραγίδα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τομ Χανκς και του Γκάρι Γκέτζμαν έρχεται για να παίξει δυνατά και να κάνει τη διαφορά! TRUE BLOOD 4. Νέα επεισόδια έρχονται και φέτος στο ΑΝΤ1 Prime Time με την cult σειρά που συνεχίζει να συγκεντρώνει βραβεία και fans και σε όλο τον κόσμο. ENTOURAGE. Βραβευμένη με 4 ΕΜΜΥ και με μία Χρυσή Σφαίρα, η σειρά έχει συμπληρώσει 7 κύκλους στην Αμερική και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. MERLIN 4. Οι ξιφομαχίες, τα ξόρκια και οι περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, επιστρέφουν στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης υπερπαραγωγής του BBC για να μας «μαγέψουν»… ξανά!

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ. Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια και δυνατή πλοκή, συνθέτουν την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».
Sunday nights με Sunday movies στον ΑΝΤ1! Γέλιο, δράση, σασπένς, συγκίνηση, έρωτας τα κυριακάτικα βράδια μας… όλα παίζουν: LITTLE FOCKERS, SHREK FOREVER AFTER: THE FINAL CHAPTER, MADAGASCAR 02: ESCAPE 2 AFRICA, DINNER FOR SCHMUCKS, RANGO, TRUE GRIT, SHE' S OUT OF MY LEAGUE, THOR, MEGAMIND, NO STRINGS ATTACHED, THE LAST AIRBENDER, THE LOVELY BONES, MORNING GLORY, HOW TO TRAIN YOUR DRAGON.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, μεταξύ άλλων τόνισε: «Στον ΑΝΤ1 TV ολόκληρη η ομάδα έχει τον ίδιο βηματισμό, βασιζόμενο σε ξεκάθαρες κατευθύνσεις. Υλοποιούμε εξορθολογισμό των δαπανών, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να είμαστε υπερήφανοι για οτιδήποτε βγαίνει στον αέρα και μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα με νέες δραστηριότητες και αρκετές νέες εταιρίες internet. Πάνω απ’ όλα όμως, δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους τηλεθεατές που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από το πρόγραμμά μας, φέρνουμε σε όλα τα σπίτια εικόνες, ιστορίες, ειδήσεις, πρόσωπα, συναισθήματα. Αυτό αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη ευθύνη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο οποίος τόνισε πως παρά τις δυσκολίες της εποχής, εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες δημιουργικής εξέλιξης, καινοτόμων ιδεών και ξεχωριστών προγραμμάτων στον χώρο της τηλεόρασης. Κάτι που πρόκειται να διαπιστώσουμε και μόνοι μας από τη νέα σεζόν, στον ΑΝΤ1.

Ακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1TV και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Στρατής Λιαρέλλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που ακολουθεί στρατηγικά ο ΑΝΤ1, καθώς στοχεύει στην ποιότητα και στην ποικιλία του προγράμματός του, στις δημιουργικές ευκαιρίες και φυσικά ικανοποίηση του τηλεοπτικού κοινού. Τόνισε τον σπουδαίο ρόλο του Γιώργου Παπαδάκη όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΝΤ1, ευχαρίστησε τη Μαρία Χούκλη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, μίλησε για την ποιότητα των προγραμμάτων που ξεκινούν τη νέα σεζόν, αλλά και υποσχέθηκε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1TV Γιάννης Λάτσιος, οποίος μιλώντας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού τόνισε τον καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα του. Δυνατές σειρές, ξεχωριστές παραγωγές, μεγάλες επιτυχίες, είναι μόνο κάποια απ’ όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες, προσκεκλημένοι, Διευθυντές και στελέχη του ΑΝΤ1 αντάλλαξαν απόψεις και γνώμες. Συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα και με καλή διάθεση απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στην καινούργια σεζόν και στις νέες εμπειρίες που αυτή θα φέρει στο τηλεοπτικό τοπίο.
Αυτή τη σεζόν, ο ΑΝΤ1 προσπερνά τις καθιερωμένες πρακτικές επικοινωνίας και επιλέγει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό: να βρεθεί… back to basics! Μας υπενθυμίζει πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα και μας προτρέπει να απολαμβάνουμε τις μικρές καθημερινές στιγμές μας, να χαμογελάμε, να είμαστε αισιόδοξοι και θετικοί!

Category:

0 σχόλια