ΕΚΠΟΜΠΟλογιες

Unknown | 10/14/2012 05:30:00 μ.μ. | 0 σχόλια


 

 

- Σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα από τους πινάκες τηλεθέασης η εκπομπή «Αννίτα SOS», άγγιξε το 16,5% στο γενικό της μερίδιο και πάνω από 18% στο νεανικό κοινό με τέταρτα να φτάνουν ακόμη και το 25%.

 

-  Μπορεί η ΝΕΤ να συνεχίζει να «παίζει» τις επαναλήψεις της εκπομπής «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο όμως  φαίνεται να βάζουν στον πάγο την έγκριση των νέων επεισοδίων. Οι επαναλήψεις σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ θα συνεχιστούν μέχρι και τα Χριστούγεννα έως ότου ξανασυζητηθεί το θέμα!

 

-  Σύμφωνα πάντα με την AGB  σημείωσε 20% στο γενικό μερίδιο και 26% στο νεανικό η εκπομπή  «Μες την καλή χαρά».

 

-  Απόψε η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» κάνει πρεμιέρα παρουσιάζοντας το θέμα κυστική ίνωση .


- Το “Dancing with the stars 3” θα είναι σύντομα στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν Ο Γιάννης Λάτσιος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Αλέξανδρος Κωστάλας. Ενώ είχε ακουστεί και το όνομα της Ευγενίας Μανωλου στη θέση του Αλέξη Κωστάλα, φαίνεται δεν ευόδωσε…


- Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρουν πως η θεσσαλονικιώτικη παρέα του Αντώνη Κανάκη πρόκειται να βγει και πάλι στις οθόνες μας τη Δευτέρα 29 Οκτωμβριου. Η ώρα προβολής θα είναι και πάλι ίδια (23:00-00:00), ενώ οι μέρες προβολής αναμένεται να αλλάξουν.

 

-  "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα της μετακόμισης της Σταματίνας στην πρωινή ζώνη"! Υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ΑΝΤ1 δηλώνει :"Η Σταματίνα δεν πρόκειται να αλλάξει τηλεοπτικό πόστο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις απογευματινές επιδόσεις της κι εκεί θα μείνει. Ολα τα υπόλοιπα που αυτή την στιγμή κυκλοφορούν, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα". 

 

- Το ριάλιτι πρόγραμμα του Έκτορα Μποτρίνι  κινήθηκε στο γνώριμο ύφος του άγγιξε το 22,8%!

Category: , , , ,

0 σχόλια