SMS NEWS 30/10/2012

Unknown | 10/30/2012 08:24:00 μ.μ. | 0 σχόλια





@ Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε πρώτη προβολή, ταινίες για όλη την οικογένεια και υπερθέαμα σε ποιότητα high definition προσφέρει ο OTE TV με τα νέα κινηματογραφικά κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2, που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Η «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησαν δυναμικά...  Συγκέντρωσαν 34% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό άγγιξαν το 44%! Να αναφέρουμε ότι πέρυσι στην πρεμιέρα τους είχαν κάνει 31,4% και 40% αντίστοιχα.

@   Από τη Δευτέρα 5.11,η Σιλά μεταφέρεται στην απογευματινή ζώνη,και θα προβάλλεται στις 18.00.Οσο για το Μοιραίο Ερωτα?Αλλάζει ώρα προβολής για
τα εναπομείναντα-λιγοστά-επεισόδια και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 17.00.

@  Κι όμως …έρχεται κι άλλο τούρκικο. Ενώ η σεζόν ξεκινά χωρίς ούτε ένα ελληνικό σίριαλ, το Mega εξασφαλίζει και νέο τούρκικο μελόδραμα για την απογευματινή του ζώνη. Πρόκειται για το Bir Cocuk Sevdim, που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον «Μοιραίο Έρωτα» μετά τις 23 Νοεμβρίου, οπότε ολοκληρώνεται. 

Λίγο πριν τα μονοψήφια και το χείλος του γκρεμού βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η παρουσιάστρια της “Μεσημεριανής Μελέτης“ και παρέα της στο Star. Ο μεγάλος ανταγωνισμός με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και με τις δυνατές επαναλήψεις σε ΑΝΤ1 και Mega, έχουν φέρει την Ελεονόρα Μελέτη σε δεινή θέση. 


Category: , , , ,

0 σχόλια