SMS NEWS 13/10/2012

Unknown | 10/13/2012 03:27:00 π.μ. | 0 σχόλια


- Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη στον ALPHA , το οποίο θυμίζει κάτι σε ταινία μυστηρίου.Αναμένουμε και ημερομηνία έναρξης .

 

-  Σε νέα επαγγελματική στέγη από τη νέα σεζόν ο Στέλιος Παρλιάρος .Ο λόγος για τον ΣΚΑΪ αφού μετακομίζει στο Φάληρο η εκπομπή του "Γλυκές αλχημείες".

 

-  Το "Ολα"  αν όλα πάνε κατ΄ευχήν, έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα περί τα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ 1.Φέτος θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, αλλά και κάθε Τρίτη βράδυ ενώ  κάθε Σάββατο βράδυ θα βλέπουμε τα καλύτερα των 2 εκπομπών.

 

-  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για σήμερα  Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.


- Οι εκπρόσωποι των ελληνικών καναλιών συνωστίζονταν, για να διαπραγματευτούν την αγορά καινούργιων τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ  για τα ελληνικά κανάλια στις Κάννες της Κυανής Ακτής στο παγκόσμιο φεστιβάλ παρουσίασης τηλεοπτικών σειρών.


Category: , , , ,

0 σχόλια