ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ- UPDATE

Unknown | 10/29/2012 08:06:00 μ.μ. | 0 σχόλια


UPDATE
 Δίωρη στάση εργασίας 6-8 το πρωί και τετράωρη από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα, αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, και επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, προκήρυξε για την ΕΡΤ το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ .
 Την Πέμπτη στις 12.30 μμ διοργανώνεται συγκέντρωση και συνέντευξη Τύπου στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευή, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες και κινηματικές δράσεις από τις 30 Οκτωβρίου για την απόφαση καρατόμηση των συναδέλφων, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, διαμαρτυρόμενοι για πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δημοσιογράφων:

«ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ»

Σε έκτακτη γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν από τις 30 Οκτωβρίου σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινηματικές δράσεις μέχρι την ανάκληση της απόφασης καρατόμησης των συναδέλφων Κ.Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη , διαμαρτυρόμενοι για τα πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας ,αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η ''αναστολή μέχρι νεωτέρας '' της παρουσίασης της εκπομπής ''Πρωινή Ενημέρωση'' από τους συναδέλφους.
Υπενθυμίζουμε και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Δημοσιογράφων για την προθεσμία που θέσαμε σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν».

Επιμέλεια: Aννίτα Τριανταφυλλοπούλου

Category:

0 σχόλια