SMS NEWS 24/02/2013

Unknown | 2/24/2013 01:30:00 π.μ. | 1 σχόλια


@ Το νέο συμβόλαιο με τον ALPHA του Λάκη Λαζόπουλου έχει ισχύ μέχρι το 2014, εννοείται πως αφορά τόσο στην παρουσίαση του “Τσαντιριού” όσο και στην παραγωγή μιας νέας σειράς που έχει στα σκαριά , ο καλλιτέχνης με τίτλο “Δια” Ταύτα”…

@ Σοβαρές, σοβαρότατες προσπάθειες καταβάλλονται, από διάφορα “μέτωπα”, ώστε τη Δευτέρα η Έλλη Στάη να βρίσκεται ξανά στη “βιτρίνα” του βραδινού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ

@ " Αλλάζω" θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης την οποία θα παρουσιάζει η Ράνια Θρασκιά. Στόχος του τρίωρου αυτού προγράμματος είναι πέρα από όλα τα άλλα να ανεβάσει και τον μέσο όρο  τηλεθέασης του καναλιού. Η πρεμιέρα αναμένεται τον Μάρτιο".

@ Η Μαρία Φραγκάκη παρουσίαζε τον καιρό στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όμως τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το φυσικό πρόσωπο με βίντεο και κάρτες με τα βαρομετρικά.

@  " Τους δικούς της όρους έθεσε η Μπήλιω Τσουκαλά στην πρόταση που δέχτηκε από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης της ζήτησαν να κάνει καθημερινό πρόγραμμα, όμως εκείνη προκειμένουν να το κάνει ζήτησε να ενισχυθεί η εκπομπή της με μεγαλύτερη δημοσιογραφική ομάδα. Έτσι, το "Έχει γούστο" θα είναι πιο δυνατό αλλά και...καθημερινό".

@ Μία νέα σειρά βασισμένη στις γνωστές «οικογενειακές ιστορίες» έρχεται στον Alpha, 
σύμφωνα με πληροφορίες. Το νέο αυτό σενάριο θα έχει τίτλο «Όσα μου κρύβεις» και θα βασίζεται στον  έρωτα και στις ίντριγκες. Η σειρά κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει Δευτέρα στις 22:00, και θα συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί.

Category: , , ,

1 σχόλιο: