Μακρύ τηλεοπτικό καλοκαίρι

Unknown | 6/20/2014 02:52:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Αυτό το τηλεοπτικό καλοκαίρι δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα. Από τη μια η φόρα του χειμώνα που ομολογουμένως ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, από την άλλη η αλλαγή λογικής βοηθούν στο να ενισχυθεί σημαντικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ετσι, στη διάρκεια των δύο μηνών Ιουλίου και Αυγούστου θα προβληθούν νέες σειρές, ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές και φυσικά θα επαναπροβληθούν τα επιτυχημένα προγράμματα των προηγούμενων ετών.

Το Mega έχει προγραμματίσει την προβολή δύο αμερικανικών σειρών και μίας τουρκικής. Πρόκειται για το «The client list» στο οποίο η Ράιλι Παρκς είναι μια ελκυστική μητέρα που απολαμβάνει μια ήρεμη συζυγική ζωή σε μια επαρχία του Τέξας όταν ξαφνικά βρίσκεται διαζευγμένη και χρεωμένη. Προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στις καθημερινές δυσκολίες, ξεκινά δουλειά ως μασέρ σε ένα συνοικιακό σπα. Σύντομα μαθαίνει από τις έμπειρες και καλοζωισμένες συναδέλφους της πως προσφέροντας «εξτρά» υπηρεσίες στους πελάτες μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα. Ανάμεσα σε αιθέρια έλαια, αιθέριες υπάρξεις, υποθήκες και αποπληρωμή δανείων, η Ράιλι ζει διπλή ζωή. Από τη μία είναι μια χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών που παλεύει να ζήσει την οικογένειά της και από την άλλη μια σκερτσόζα επαγγελματίας που ικανοποιεί κουβαρντάδες πελάτες. Κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποκαλύψει την περιβόητη λίστα των πελατών της.

Η δεύτερη σειρά είναι το «Unforgettable» στο οποίο η Κάρι Γουέλς είναι μια πρώην ντετέκτιβ που πάσχει από μια σπάνια νόσο με αποτέλεσμα να θυμάται με απίστευτη λεπτομέρεια ό,τι έχει ζήσει. Υπάρχει μόνο ένα συμβάν για το οποίο η Κάρι δεν μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες και αυτό είναι η δολοφονία της αδελφής της. Οταν όμως καλείται να βοηθήσει τον πρώην της, Αλ Μπερνς, σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας, αποφασίζει να επανέλθει στην ενεργό δράση και να χρησιμοποιήσει την ασθένειά της για να διαλευκάνει εγκλήματα.

Η τουρκική σειρά του καναλιού θα τιτλοφορείται «Διαμάντια και έρωτας» και θα προβάλλεται, όπως και οι παραπάνω, καθημερινά στο prime time.

Στον ΑΝΤ1 ήδη επέστρεψαν στο πρόγραμμα ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και το «Grey's Anatomy» καθώς ολοκληρώθηκε το 90% του προγράμματος. Το κανάλι εξετάζει το σενάριο αντικατάστασης της πρωινής ζώνης αλλά δεν πρόκειται να προβληθούν νέες εκπομπές.

Στον Alpha θα συνεχιστεί το «Happy Day» στην πρωινή ζώνη, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ολοκληρώνεται τον Ιούλιο ενώ ετοιμάζεται νέα καθημερινή εκπομπή το μεσημέρι την οποία θα παρουσιάζει ο Παύλος Σταματόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου. Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 21.45 κάνει πρεμιέρα η νέα σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων του καναλιού «Από άλλο ανέκδοτο» που θα μεταδίδεται Δευτέρα και Πέμπτη στις 21.45. Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς, ως guest stars, θα εμφανίζονται και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης και του θεάματος καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης.

http://www.tovima.gr/

Category: , ,

0 σχόλια