SMS NEWS 08/06/2014

Unknown | 6/08/2014 03:18:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της αποκάλυψε πότε θα ρίξουν για φέτος αυλαία!
Όπως είπε η ίδια η Ελένη «Ρίχνουμε αυλαία στις 30 Ιουνίου» και τόνισε πως σε μία από τις τελευταίες της εκπομπές, που δεν μας ενημέρωσε αν θα γίνουν εκτός πλατό, ως είθισται, θα είναι ο ράπερ BO!

@ Ο διαγωνισμός της Eurovision όπως κάθε φορά έδωσε ώθηση στη ΝΕΡΙΤ η οποία κέρδισε σχεδόν 4 μονάδες τηλεθέασης για την εβδομάδα και πέρασε μπροστά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Επί λειτουργίας ΕΡΤ βέβαια η ΝΕΤ που έδειχνε το διαγωνισμό έβγαινε πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση. Ο ΑΝΤ1 υποχώρησε μιάμιση μονάδα, όπως επίσης και ο Alpha ενώ Mega και Star διατήρησαν τα ποσοστά τους.

@ Κέρδη προ φόρων ύψους 120.544 ευρώ παρουσίασε το 2013 η KontraMedia, ιδιοκτήτρια εταιρεία του KontraChannel, έναντι ζημιών ύψους 238.676 ευρώ το 2012. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2013 ανήλθε σε 1.602.880 ευρώ έναντι 1.888.492 ευρώ το 2012.

@ Η «Μοντέρνα οικογένεια» πήρε το «πράσινο φως» και θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη σεζόν από το Mega.Η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και έχει φέρει μέχρι στιγμής ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό. Για τον λόγο αυτό από το κανάλι αποφάσισαν να του δώσουν την έγκριση για να συνεχίσει και του χρόνου. Έτσι θα δούμε τους πρωταγωνιστές σε ακόμα περισσότερες περιπέτειες. Η «Μοντέρνα Οικογένεια» θα κάνει και πάλι το ντεμπούτο της από τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και μετά.

@ Μία νέα εκπομπή για την Υγεία ξεκίνησε στο Action 24. Κάθε Παρασκευή μεσημέρι η έμπειρη ιατρική συντάκτρια Σοφία Νέτα, μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υγείας με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σημαντικών γιατρών όλων των ειδικοτήτων σχετικά με νέες θεραπείες και τρόπους πρόληψης ασθενειών.
"Ζήτημα υγείας" με τη Σοφία Νέτα. Κάθε Παρασκευή στις 14.00 στο Action24.

@ Ανατροπή. Το Mega με 18,8% κατέκτησε την πρώτη θέση έχοντας το μεγάλο ποσοστό της εκλογικής βραδιάς. Ο ΑΝΤ1 μετά από πολύ καιρό υποχώρησε στη δεύτερη με 17,9% και τρίτος σταθερά ο Alpha με16,5%. Το Star ανέβηκε στο 11,8%, ενώ ο ΣΚΑΪ παρέμεινε στο 7,3%. Η ΝΕΡΙΤ χωρίς τη Eurovision έπεσε στο 5,4% , το E-TV στο 2,8% και το Μακεδονία στο 0,6%.

Σε συμφωνία με τη Nielsen για να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μέτρησης θεαματικότητας που διενεργεί προχώρησε η ΝΕΡΙΤ, υπό τη διοίκηση του Αντώνη Μακρυδημήτρη.
Το προϋπολογιζόμενο ποσό ως το τέλος του έτους ανέρχεται σε 295.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

@ Στις 16 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο (το οποίο θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα), από το Κάτω Παρτάλι του Mega στο οποίο θα πάρουν μέρος όλοι οι guest: από τον Παντελή Καναράκη που υποδύθηκε την τυφλή μάγισσα, μέχρι την ξελογιάστρα Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη… δαιμονισμένη Αντιγόνη Ψυχράμη.Η παραγωγή έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για άλλα 15 επεισόδια τη νέα σεζόν. Έτσι οι περιπέτειες των Κατωπαρταλιωτών θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο του 2015.

Αυλαία φαίνεται πως ρίχνει η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι του Alpha. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υupiii, ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μετά από συνεχείς συζητήσεις με στελέχη του Alpha, κατέληξε τελικά στην απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με το σταθμό.

Category: , , , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια