SMS NEWS 30/11/2013

Unknown | 11/30/2013 06:04:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Αγαπημένες ταινίες για μικρούς... αλλά και για μεγάλους που νιώθουν παιδιά, έρχονται στον ΑΝΤ1 και ξεδιπλώνουν τον μαγικό κόσμο της Disney!
Οι μοναδικοί cartoon ήρωες, που λατρεύουν τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράζονται τις φανταστικές τους περιπέτειες, γεμίζουν χαρά και προσφέρουν όμορφες στιγμές σε όλη την οικογένεια.

@ Μετά από τη μακρόχρονη καριέρα της στον τομέα της ενημέρωσης, η Έλλη Στάη φέρεται να έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η δημοσιογράφος έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να βγει στη σύνταξη.

@ Συνεχίζεται ο έλεγχος στο ΕΣΡ για την μεταβίβαση του 902 FM/TV από το ΚΚΕ σε off shore  εταιρείες και ως τώρα δεν έχει εντοπιστεί το όνομα του Φ. Βρυώνη. Ο επιχειρηματίας, πάντως, διαφημίζει το κανάλι του, E TV με γιγαντοαφίσες σε σημεία των δρόμων της Αθήνας Στο μεταξύ αρνητική ήταν η  Digea στο αίτημα του επιχειρηματία, να αγοράσει τις μετοχές του Alter  στην εταιρεία, με το επιχείρημα πως ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας.

@ Παράταση ζήτησε η Δημόσια Τηλεόραση από την EBU για την Eurovision, όπως διαβάσαμε στην στήλη της Ντέπυς Γκολεμά «Μέχρι κεραίας» στη Real life.

@ Με μεγάλη φόρα σε επίπεδο τηλεθέασης ξεκίνησε η νέα κωμωδία του MEGA, «Το σπίτι της Έμμας» που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στις 22:30. Εκτός όμως από τα υψηλά ποσοστά, τόσο στο γενικό μέσο όρο όσο και στα νεανικά κοινά, η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη κατάφερε να σημειώσει τα μεγαλύτερα νούμερα της σεζόν – μέχρι τώρα τουλάχιστον, από όλες τις ελληνικές σειρές!
Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης διαμορφώθηκαν ως εξής: 38,4% στο σύνολο, 38,5% στις ηλικίες 15 έως 44 ετών, 42,1% στις γυναίκες 25 έως 44 ετών, ενώ σε απόλυτους αριθμούς τη σειρά παρακολούθησαν 1.649.221 τηλεθεατές!

 @ Περίπου 1,5 ευρώ θα αφαιρέσει από την κυβέρνηση από το λογαριασμό της ΔΕΗ, από το ποσό που θα καταβάλουν οι πολίτες για το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΝΕΡΙΤ, από την 1η Ιανουαρίου. Το ποσό από 4,24 ευρώ θα υποχωρήσει σε 2,7 ευρώ ανά νοικοκυριό το μήνα, δηλαδή όσα κατέβαλαν οι πολίτες για 3 προγράμματα (ΕΤ1,ΝΕΤ, ΕΤ3) και πλήθος ραδιοφωνικών, πριν αυξηθεί κατά 10% από την κυβέρνηση Σημίτη (3,24 ευρώ/ ανά νοικοκυριό) και κατά 30% (4,24 ευρώ) από την κυβέρνηση Καραμανλή. Στην περίπτωση που όλα τα νοικοκυριά μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, το ετήσιο έσοδα θα ήταν περίπου στα 150 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τώρα με την κατάσταση που βρίσκονται τα νοικοκυριά, αν συγκεντρωθούν  150 εκατ. ευρώ το χρόνο, μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι στη ΝΕΡΙΤ

@ Σοβαρές εξελίξεις στο Mega αναμένεται να ακολουθήσουν μετά την παραίτηση που φέρεται να έχει υποβάλλει ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ Ηλίας Τσίγκας. Η εταιρεία φαίνεται να μπαίνει σε κρίση μετά την παραίτηση του στελέχους σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι.

Διπλό «χτύπημα» από τη Βάνα Μπάρμπα! Η δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τον τραγουδιστή των Goin’ through, Νίκο Βουρλιώτη ετοιμάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο «Σιγά τ’ αβγά», η οποία θα προβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου από τον ΣΚΑΪ

@ Το "Μπρούσκο" ήρθε και κατάφερε να δώσει το φιλί της ζωής στην απογευματινή, καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1, η οποία αγκομαχούσε στους πίνακες τηλεθέασης.
Ετσι, όπως ήταν αναμενόμενο, πριν από λίγες ημέρες έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων των Αντεννικών, η σκέψη το "Μπρούσκο" να συνεχιστεί και του χρόνου. Αποτέλεσμα; Απ ΄ότι όλα δείχνουν ο έρωτας του "Αχιλλέα" και της "Μελίνας" δεν θα τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά θα εξακολουθήσει να περνά από τα σαράντα κύματα και για δεύτερη χρονιά, μοιράζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους ανθρώπους του καναλιού.

Category: , , , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια