Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουνίου

Unknown | 5/23/2014 02:15:00 π.μ. | 0 σχόλια


Μέσα σε αμφίβολο κλίμα σχετικά με το Switch Off της Πελοποννήσου, αλλά και με την μεγάλη έκθεση AngaCom να λαμβάνει χώρα στο διάστημα μεταξύ 20-22 Μαΐου, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, με ισχυρά θέματα τόσο για τον καταναλωτή, όσο και για τον επαγγελματία τεχνικό.
Από πλευράς των Switch Off, συγκεντρώσαμε ένα σύνολο επίγειων ψηφιακών δεκτών HD, προκειμένου να σας διευκολύνουμε στην επιλογή, αλλά και στην ενημέρωση για τις σύγχρονες δυνατότητες της επίγειας ψηφιακής λήψης.
Εγγραφή καναλιών σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, αναπαραγωγή αρχείων video με εξωτερικούς υπότιτλους, χρονοπρογραμματισμός εγγραφών, εικόνα FullHD 1080p και πολλά άλλα, είναι μερικές από τις δυνατότητες των σύγχρονων επίγειων αποκωδικοποιητών HD.
Από πλευράς προϊόντων, αναμφισβήτητα το hightlight του μήνα, είναι ο νέος Xtrend ET-8000 με τρία tuners, επεξεργαστή στο 1.3 GHz και ισχυρή υποστήριξη. Αναλυτική παρουσίαση του δέκτη, θα βρείτε στις σελίδες των δοκιμών, όπου θα διαπιστώσετε ότι είχαμε ιδιαίτερα ευχάριστες ώρες ενασχόλησης.
Ο Θανάσης Κυριακόπουλος, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα επιμορφωτική σειρά άρθρων του, αυτό το μήνα, ασχολείται με τις βασικές έννοιες της κατευθυντικότητας μιας εκπομπής, της απολαβής σε dBi & dB, την εκμετάλλευση της συμφασικής εκπομπής για να μεγαλώσουμε την απολαβή ενός κεραιοσυστήματος, την ηλεκτρική κλίση καμπύλης και τέλος εξετάζει τις διαφορετικές συνθέσεις ανάλογα με τις ανάγκες οριζόντιας κάλυψης.
Ο Αντώνης Σιγάλας, σας περιγράφει την εξέλιξη και το σκεπτικό μίας εγκατάστασης σε ξενοδοχείο 23 δωματίων, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο σκέψης που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας τεχνικός.
Ακόμη, οι νέοι μας συνεργάτες Παράσχος Θεοδοσιάδης και Κώστας Ζιάκανος, σας παρουσιάζουν μία πλήρη εγκατάσταση για διανομή Nova, OTETV, DVR και επίγειων ψηφιακών καναλιών που πραγματοποιήθηκε σε μία οικία μέσω DVB-T modulators, προκειμένου η εικόνα από τα παραπάνω να είναι διαθέσιμη σε διάφορα σημεία σαν επίγειο ψηφιακό σήμα.
Στη στήλη Εάν θέλεις μπορείς, θα βρείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανίχνευση καναλιών στον δορυφορικό σας δέκτη, με σκοπό να «κατεβάζετε» περισσότερα κανάλια.
Όπως κάθε μήνα, σας περιμένουν παρουσιάσεις αξιόλογων προϊόντων, όπου εκτός από τον Xtrend ET-8000, θα βρείτε το νέο headend TDH 800 της Triax με ισχυρές δυνατότητες στα χνάρια του μεγαλύτερου TDX, τον δορυφορικό δέκτη Optibox Spider με ανανεωμένο μενού και ισχυρές δυνατότητες και τα HD DVB-T modulators FreeWave MIRA PDM551/541HD, με είσοδο HDMI αλλά και έλεγχο μέσω Web Interface.

Ακόμη, στη νέα μας ενότητα «Connected Living», ο Δημήτρης Μαλλάς σας ενημερώνει για τα tablets, τα remote apps των smartphones, για το νόμιμο streaming μουσικής και πολλά άλλα.
Τέλος, μην παραλείπετε να ενημερώνεστε απευθείας και άμεσα, μέσω του site μας στη διεύθυνση www.doriforikanea.gr, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης  

Category:

0 σχόλια