ALPHA:GP Μπαχρέιν Κυριακή 6/4 στις 17:00

Unknown | 4/05/2014 03:50:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Grand Prix Μπαχρέιν
GP Μπαχρέιν Κυριακή 6/4
F1 Countdown: 17:00
Απευθείας μετάδοση, στις 18:00

«Τσίτα τα γκάζια» και πάλι στον Alpha! Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της σύγχρονης εποχής συνεχίζεται στο Μπαχρείν.

Το μόνο δεδομένο στη F1, είναι πως δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Έτσι την Κυριακή 6 Απριλίου το GP του Μπαχρέιν για πρώτη φορά θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων. Τα πάντα θα είναι διαφορετικά στην έρημο του Σακχίρ.  Στις ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει καθώς εκεί έκαναν φέτος χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Θα μπορέσουν οι Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ να διατηρήσουν τη Mercedes στην κορυφή ή οι Φέτελ, Αλόνσο θα πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή;
GP Μπαχρέιν, δείτε το σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha την Κυριακή στις 18:00. Μια ώρα νωρίτερα ξεκινά το F1 Countdown στο στούντιο, με πλούσια θεματολογία: Tα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. Η δοκιμή στο νέο Mini που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη αλλά και μια συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Mercedes, Πάντι Λόου στον Τάκη Πουρναράκη.

Στην παρουσίαση της εκπομπής  είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό  βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

Στο www.alphatv.gr/f1 μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Gran Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.
Τέλος, στο www.alphatv.gr/live μεταδίδονται όλα τα Gran Prix σε live streaming.

Formula 1: Κυριακή 6 Απριλίου στις 17:00






Category:

0 σχόλια