SMS NEWS 30/03/2014

Unknown | 3/30/2014 12:42:00 π.μ. | 0 σχόλια


@Κάθε Παρασκευή – σύμφωνα με ανακοίνωση, οι πρώην εργαζόμενοι στο ALTER θα μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μπουρνάζι, προκειμένου να πάρουν προσωπικά αντικείμενα και άλλα είδη που έχουν αφήσει. Όταν έκλεισε ο σταθμός πολλοί εργαζόμενοι δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τα πράγματά τους για αυτό από σήμερα και για λίγες Παρασκευές ακόμη, θα μπορούν να πηγαίνουν στον σταθμό και να παίρνουν τα αντικείμενα που τους ανήκουν.

@Χωρίς αλλαγές ο χάρτης της θεαματικότητας. Την τελευταία βδομάδα 10-16/3 ο ΑΝΤ1 έφτασε στο 19,8%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Mega με 18,3%. Ακολουθούν με μικρές απώλειες οι υπόλοιποι σταθμοί. Ο Alpha παραμένει με 15,4% στην τρίτη θέση, το Star με 11,4%, ο ΣΚΑΪ με 8,4%, ενώ η ΔΤ ανέβηκε στο 5,6%. Με 2,8% το E-TV και με 0,6% το Μακεδονία TV.

@Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου διακαναλικό πανευρωπαϊκό debate ανάμεσα στους υποψήφιους Προέδρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το φιλόδοξο σχέδιο ανέλαβε η EBU, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τα πολιτικά κόμματα για τα κριτήρια της συμμετοχής και τους όρους προβολής του διακαναλικού debate. Και ενώ όλα αυτά ετοιμάζονται από την EBU θολό παραμένει στη χώρα μας εάν το εν λόγω  debate στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρχει ως υποψήφιος Πρόεδρος ο Αλέξης Τσίπρας, θα μπορέσει να το μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ.

@Στη Μαρία Αναστασοπούλου στρέφεται η διοίκηση του ΣΚΑΪ, προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού, μετά τη μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, και την άδοξη λήξη της συνεργασίας με την Άννα Δρούζα.Η νεαρή δημοσιογράφος, που αξιοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ βρέθηκε και στη συμπαρουσίαση της εκπομπής “Πρώτη Γραμμή”, την περίοδο αδειών του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου, είναι ανερχόμενη, και δείχνει να διαθέτει επαρκή κατάρτηση για να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.

@Ανάμεσα στους απλήρωτους του Mega για τις τηλεοπτικές του σειρές βρίσκονται και οι δεκάδες κομπάρσοι οι οποίοι εργάζονται για ελάχιστα χρήματα σε πολύωρα γυρίσματα. Εδώ και 3 χρόνια η “Άνωση”, θυγατρική εταιρεία του συγκροτήματος Μπόμπολα που είναι και μεγαλομέτοχος στο Mega, δεν έχει πληρώσει τους  περίπου 500 κομπάρσους που χρησιμοποιήθηκαν στα “Κλεμμένα όνειρα”. Μια από τις πλέον πετυχημένες και πρώτη σε θεαματικότητα ελληνική σειρά. Εννοείται η εταιρεία Άνωση πληρώθηκε από το κανάλι για τα επεισόδια που έχει παραδώσει, αν και καθυστερημένα. Δεν πληρώνει όμως με τη σειρά της τους ανθρώπους που χρησιμοποίησε για κομπάρσους. Κι αυτοί δεν είναι διάσημοι όπως οι ηθοποιοί για να θέσουν τους όρους τους…

@Ο τελικός του φετινού ποδοσφαιρικού Κυπέλλου θα μεταδοθεί (παράλληλα με τον ΟΤΕ) και απ' τον ΑΝΤ1.Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας των δύο ημιτελικών (και των ρεβάνς), αλλά θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι αντίθετο (αν «στραβώσει» με ΑΝΤ1, η επόμενη λύση θα είναι ο ΣΚΑΙ).

@Δεκαέξι χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας έκλεισε το  www.satleo.gr, το πρώτο στην Ελλάδα για τη δορυφορική και την ψηφιακή τηλεόραση. Το site ξεκίνησε από τον Λεωνίδα Κλώντζα, τον Γιάννη – Φίλιππο Δημητριάδη, τον Γιάννη Ρόδο και τον Κώστα Πρέντα. Ευχόμαστε να τα εκατοστίσει.

@Πρόστιμο 300.000 ευρώ που είχε επιβληθεί, από το 2003, στον τηλεοπτικό σταθμό TV Πειραιάς, ο οποίος αγοράστηκε από τον Ρέστη και μετονομάστηκε σε MTV, διεκδικεί τώρα, 11 χρόνια μετά τη διαγραφή του προστίμου, το ΕΣΡ, αν και η προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίφθηκε.

@Μπορεί ο Σπύρος Σούλης να έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της εκπομπής του, όμως η πρεμιέρα θα αργήσει λίγο!Όπως αναφέρει το tvzapping, η εκπομπή, της οποίας ο τίτλος θα είναι «Zόρικα επαγγέλματα», θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά. Τα στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι το πρόγραμμα στην παρούσα φάση είναι υπερπλήρες, ότι τα όποια κενά έχουν καλυφθεί από άλλες νέες παραγωγές και θα ήταν κρίμα να ''καεί'' η εκπομπή στα μέσα της σεζόν.

Category: , , , , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια