SMS NEWS 09/03/2014

Unknown | 3/09/2014 03:28:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε την Τρίτη τη μεταβίβαση των μετοχών της «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» και του διακριτικού τίτλου «902 Αριστερά στα FM» στην «A-Horizon Media Ltd», μέτοχος της οποίας είναι η «Nalotia Ventures Ltd» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους έναντι τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ.

@ Μαζί στην κορυφή Mega και ΑΝΤ1.  Το Mega αν και έχασε έδαφος διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και την περασμένη βδομάδα με ποσοστό 19%, “συγκατοικώντας” με τον ΑΝΤ1, ο οποίος σημείωσε μικρή άνοδο. Καθαρά στην τρίτη θέση με ποσοστό 16,3% ο Alpha, με 11,4% το Star, με 8,6% ο Σκάι και η ΔΤ στο 5%.

@ Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 θα δοκιμάσει την τύχη της και σε άλλες τηλεοπτικές αγορές. Σύμφωνα με τη real, το ελληνοκυπριακό σίριαλ σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα και τον Ανδρέα Γεωργίου, επελέγη από ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ως εξαγώγιμο τηλεοπτικό προϊόν, κυρίως για την αγορά της νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ξεκινά άμεσα η διάθεση προς πώληση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων.

@ Συνεχίζεται η μετάδοση του Sirina  TV στο «μπουκέτο» του OTE TV. Το ΕΣΡ έχει ζητήσει διακοπή, με το αιτιολογικό πως η εταιρεία που προμηθεύει το κανάλι δεν είναι ανώνυμη, όπως ορίζει ο νόμος. Ο ΟΤΕ, από την πλευρά του, κατέθεσε αίτηση θεραπείας.

@ Η Εύα Αντωνοπούλου αναλαμβάνει από τον Μάρτιο την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος του σταθμού μετά από μία επιτυχημένη πορεία σε ενημερωτικές εκπομπές τόσο στην πρωινή όσο και στη μεσημεριανή ζώνη, περνά στα δελτία ειδήσεων. Η Εύα Αντωνοπούλου θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

@ Και ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα κάνει νούμερα… η εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης που παρουσίασε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision έκανε χαμηλά νούμερα!
Ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν1,1%. Βέβαια, σημείωσε και 1,7% στις 10:00 το πρωί με την έναρξή της, αν και τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια ξεκίνησαν να προβάλλονται πιο μετά.


@ Με σύσταση τελικά «τιμώρησε» το ΕΣΡ τον ΟΤΕ TV για τη μετάδοση από το ΟΤΕSports4  του αρχικόλεκτου MKD  («Δημοκρατία της  Μακεδονίας») κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα  Σερβίας –FYROM, το ΕΣΡ. Στην απόφαση επισημαίνεται πως η μετάδοση ήταν μαγνητοσκοπημένη, οπότε και θα έπρεπε να είναι συμβατή με τους ισχύοντες κανόνες δικαίου και την ελληνική έννομη τάξη που δεν αναγνωρίζει” τέτοια κρατική οντότητα, παρά μόνο τη FYROM.

@ Το πιο γνωστό τηλεοπτικό μαγκαζίνο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κάθε Τρίτη στο Action24.Το «Mobil1, The Grid 2014», έρχεται για να σας καθηλώσει. Όλα τα νέα για την Formula 1, τους αγώνες NASCAR της Αμερικής, τα IndyCar και ό,τι άλλο αφορά τους 4 τροχούς, με πλούσια highlights και αποκλειστικές συνεντεύξεις των οδηγών, κάθε Τρίτη στις 19.30.
«Mobil1, The Grid 2014»Πρεμιέρα, Τρίτη 18 Μαρτίου, στις 19.30

Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια