Το Digital TV στα περίπτερα

Unknown | 3/04/2014 12:52:00 π.μ. | 0 σχόλια


Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχους του Digital TV info, πάντα μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Ο διαγωνισμός για τον ψηφιακό πάροχο τελεσφόρησε και οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν ταχέως. Νέα ΚΥΑ, νέο πρόγραμμα των switch off και φυσικά όλα αυτά που διαδραματίστηκαν στα γραφεία… πριν φτάσουμε στην ανάδειξη του παρόχου από την μοναδική στο είδος της Ματίνα Παπαχριστούδη.
Η σκυτάλη περνάει στο κεντρικό θέμα του περιοδικού και στον Γιάννη Φίλιππο Δημητριάδη, που σας παρουσιάζει όλα τα ελληνικά συνδρομητικά πακέτα. Με δορυφορική, επίγεια και IPTV μετάδοση τα ελληνικά συνδρομητικά πακέτα έχουν φτάσει αισίως τα 7, κάτι που δείχνει ότι η αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης βρίσκεται σε ταχεία ανάπτυξη και οι καταναλωτές έχουν πλέον να επιλέξουν μεταξύ πολλών και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς διαφορετικών προτάσεων.
Η αναμετάδοση μιας οπτικοακουστικής πηγής και ο διαμοιρασμός του εικονοσήματος μέσα στο σπίτι είναι ένα από τα ζητούμενα της αγοράς. Ανεξάρτητα αν η πηγή σας είναι δορυφορικός δέκτης ή blue ray player, HD ή SD, η αναμετάδοσή της μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Στο νέο τεύχος του Digital TV info, ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει τους τρόπους και τις τεχνικές αναμετάδοσης οπτικακουστικών σημάτων HD και SD σημάτων, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Σε συνέχεια των συνεντεύξεων διάσημων σπορτκάστερ της Nova, αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τον Ηλία Βλάχο, άριστο γνώστη σχεδόν όλων των αθλημάτων. Ο Ηλίας Βλάχος μιλάει για την εμπειρία της πρώτης 3D αθλητικής μετάδοσης, για την μεταγραφή του από την ΕΡΤ στην Nova και πολλά ακόμη…
Παίρνοντας τώρα στα τεστ του μήνα, πρώτα από όλα σας παρουσιάζουμε το νέο αθλητικό πακέτο beIN Sports, αντικαταστάτη του Al Jazeera Sports, το οποίο διατίθεται πλέον παντρεμένο με τον πολύ ποιοτικό δέκτη Humax Free HD.
Η συνέχεια περνάει στον Optibox EVO Xfinity, ένας δορυφορικός δέκτης που στηρίζεται σε λογισμικό Android και ενσωματώνει την πλατφόρμα XBMC, η οποία τον μετατρέπει σε ένα πανίσχυρο Media Player. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Άριστες εντυπώσεις μας άφησε και ο ολοκαίνουργιος Megasat Mediabox. Εδώ όμως τα πράγματα είναι μάλλον αντίθετα, αφού ο Megasat Mediabox είναι ένα Media Player, που διαθέτει ενσωματωμένο τμήμα δορυφορικού δέκτη. Λογισμικό Android και τηλεχειριστήριο διπλής όψεως, που από την μία πλευρά είναι TV control και από την άλλη πληκτρολόγιο PC για περιήγηση σε Google, Youtube, Facebook, κτλ. Άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν που επίσης είχαμε καιρό να δούμε.
Η 1121 είναι η νέα μικρή οικονομική κεραία της ισπανικής Televes, που έρχεται να καλύψει τις αστικές περιοχές όπου το σήμα είναι από καλό μέχρι άριστο. Υποστηρίζει όλη την μπάντα των UHF και διακρίνεται για την υψηλή ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής της.
Δεν πρόλαβε καλά – καλά να κυκλοφορήσει και ήδη κάθεται στο θρόνο του βασιλιά. Ο λόγος για το νέο κορυφαίο όργανο της ισπανικής Promax, HD Ranger 2, που φέρνει τις ευκολίες που έχουμε συνηθίσει από τις έξυπνες συσκευές σε ένα επαγγελματικό όργανο. Αλλάξτε καρτέλες μενού μέσω της οθόνης αφής και πραγματοποιήστε την μέτρηση που θέλετε, σαν να παίζετε με το κινητό σας!
Οι παρουσιάσεις ολοκληρώνονται με τον αναμεταδότη ήχου Audiomate AM8112, τον MIRA PDM 551HD που είναι ο νέος διαμορφωτής HD σε DVB-T της Freewave, καθώς και το SMIT BISS Professional CAM, που δοκιμάστηκε με αναμετάδοση των καναλιών της Digea, από τις 3E.
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, που και αυτό το μήνα δίνει μεγάλη έμφαση στην θεματογραφία, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά πλέον και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Category: ,

0 σχόλια