SMS NEWS 23/02/2014

Unknown | 2/23/2014 08:06:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Στις 27 Απριλίου ανοίγει επισήμως η ΝΕΡΙΤ, όπως προανήγγειλε μέσω του Αθήνα 9.84 ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής. Τόνισε, δε, ότι αμέσως μετά θα παραιτηθεί, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα αναλάβει άλλη κυβερνητική θέση.

@ Ανέβασε ταχύτητες το Mega με το «Κάτω Παρτάλι» με ποσοστό 18,8%. Στην πρώτη θέση, αλλά με πτώση μιας μονάδας ο ΑΝΤ1 με 19% και τρίτος ο  Alpha με 16,2%. Με μικρή πτώση το Star με 11,1% και με άνοδο ο Σκάι στο 9,2% .

@Το MEGA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου show, “YOUR SONG”. O Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, τηλεπαιχνίδια, ρεάλιτι και πρωινά προγράμματα, ενώ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

@ Συνεχίζονται οι αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου:  παραιτήθηκε από τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΙ ο Βαγγέλης Μαυρογιάννης.

@ Η κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.Η κ. Μαραγκουδάκη έχει διατελέσει για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες θέσεις με ιδιαίτερη επιτυχία.Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση του προγράμματος του καναλιού με νέες και δημιουργικές προτάσεις.Ο Όμιλος ΣΚΑΙ καλωσορίζει την κ.Μαραγκουδάκη και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, τα οποία αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

@ Δεν εκδικάστηκε στο Δ’ Τμήμα του ΣτΕ το ζήτημα της νόμιμης συγκρότησης του ΕΣΡ την περασμένη Τρίτη, καθώς η Αρχή δεν μπορούσε να ορίσει δικηγόρο εξαιτίας της λήξης της θητείας των μελών του για μια ακόμη φορά. Σήμερα, πλέον, μετά την τροπολογία στο νόμο το ΕΣΡ μπορεί να συνεδριάσει με “νόμιμη σύνθεση”.

@ Με την Άννα Δρούζα στη μεσημεριανή ζώνη και με τη γνωστή θεματολογία στη θέση της Εύας Αντωνοπούλου, ελπίζει ο ΣΚΑΪ και ο Σταμάτης Μαλέλης πως θα προσελκύσει ένα μέρος του γυναικείου κοινού και της διαφήμισης που το συνοδεύει… Λέγεται πως η Εύα Αντωνοπούλου θα μετακινηθεί στα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν είναι βέβαιο καθώς υπάρχουν εσωτερικές αντιθέσεις

 @ Στο επίκεντρο βρίσκονται οι αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου, τους οποίους μετά την απόσυρση του Mega φαίνεται πως θα διεκδικήσουν ο ΑΝΤ1 ως ελεύθερος τηλεοπτικός σταθμός, ο OTE TV και η Nova.

@ Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στηρίζει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία», που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα προβάλει από τα Μέσα της ως χορηγός επικοινωνίας τις εργασίες του Φεστιβάλ, ενώ εκπρόσωποί της θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης των ταινιών.

Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια