SMS NEWS 26/01/2014

Unknown | 1/26/2014 01:29:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Σε συζητήσεις βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βάνα Μπάρμπα με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση μιας νέας παραγωγής.
"Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή με καλεσμένους, μουσική, πολύ χιούμορ, αφού θέλουμε να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που περνάει " λέει η ηθοποιός στο Mytv και συνεχίζει: "Αυτή την περίοδο συζητάμε για τα σκηνικά και αν όλα πάνε καλέ η εκπομπή θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο. Θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού".

@ Το «Δια ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου έρχεται στον Alpha!
H διοίκηση του καναλιού της Κάντζας αποφάσισε να τοποθετήσει την σειρά στην prime time ζώνη του, κάθε Τετάρτη βράδυ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, το «Άλ Τσαντίρι», θα συνεχίσει να μεταδίδεται κάθε Τρίτη.

@ Στις 6 το απόγευμα μετακινείται από το τέλος του μήνα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ. Θα τελειώνει στις 8 και στη συνέχεια, μάλλον, τη σκυτάλη των… γεύσεων θα παίρνει η Ελένη Ψυχούλη. Στις 9 θα μεταδίδεται κανονικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Αντίστοιχη ενημερωτική ζώνη εξετάζεται και για το Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα θα «παίξει» αρκετά το όνομα του Σπύρου Μάλλη.

@ Επιτυχημένα ολοκλήρωσε το 2013 ο OTE TV, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη του έτους τους 255.000 συνδρομητές συνολικά σε SAT και IPTV πλατφόρμες. Όσον αφορά σε νέα κανάλια, έχει προαναγγελθεί ήδη και περιμένουμε  την ερχόμενη εβδομάδα (15/1) να ενταχθεί στις υπηρεσίες του OTE TV το γνωστό κανάλι  lifestyle «E ! HD».

@ Το Μega καλεί τη Σμαράγδα Καρύδη για μια εκπομπή υψηλών προδιαγραφών.
Σύμφωνα με την espresso, το κανάλι της Μεσογείων ετοιμάζει ένα εβδομαδιαίο βραδινό σόου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με οικοδέσποινα την όμορφη ηθοποιό.
Φήμες θέλουν την πρώην «Ντάλια» να παρουσιάζει την ελληνική βερσιόν της αμερικανικής παραγωγής του NBC «Hollywood Game Night Show».

@ Η Πόπη Τσαπανίδου, κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή 1 έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία ψήφισε τη διαγραφή 6 μηνών. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος διεγράφη για τη συμμετοχή της σε διαφήμιση συγκεκριμένων προϊόντων της οποίας αν και θα σταματούσε η προβολή στο τέλος του 2012, τελικά συνεχίστηκε.

Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψε στο Extra 3 με τον «Κίτρινο Τύπο». Δείγμα πως προχωράει η αλλαγή ιδιοκτησίας του E-Channel;

@ Συνεχίζεται η έρευνα των ειδικών επιστημόνων του ΕΣΡ για τη μεταβίβαση της Ραδιοτηλεοπτικής (902 TV / FM) από το ΚΚΕ στην A-Horizon Media Ltd. Την περασμένη εβδομάδα ζητήθηκαν κι άλλα στοιχεία από όσους εμπλέκονται στην πώληση.

@ Κι άλλες κινήσεις από το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη, προσωπικού φίλου και στενού συνεργάτη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Στον σταθμό μετακινούνται ο Γιάννης Πολίτης και η Πηνελόπη Γαβρά, μαζί με τους Γιώργο Κουβαρά και Πέτρο Τατσόπουλο.

Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια