SMS NEWS 11/01/2014

Unknown | 1/11/2014 01:14:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Βδομάδα απωλειών για τους μεγάλους. Ο ΑΝΤ1 είναι πρώτος με 19,6% , δεύτερος με ο Alpha με μικρή άνοδο με 16,3% και το Mega, τρίτο με 15,7%, χάνοντας δύο ποσοστιαίες μονάδες μέσα στην πρώτη βδομάδα των Χριστουγέννων. Σταθερό με 11,5% το Star και με πτώση ο Σκάι στο 5,8%. Το υψηλότερο της ποσοστό, ως τώρα, κατέκτησε η ΔΤ με 5,9%, ενώ το E-Channel ανέβηκε στο 2,2%. Με 0,7% , τελευταίο το Μακεδονία TV.

@ Με σύμβαση ....παραχώρησης μεταξύ της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ θα περάσει ο τηλεοπτικός σταθμός του υπουργείου οικονομικών στην νέα «ανεξάρτητη» δημόσια ραδιοτηλεόραση, με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του ανταποδοτικού τέλους το οποίο θα ανέρχεται στα 3 ευρώ το μήνα ανά νοικοκυριό. Με την ανοχή της πολιτείας η ΔΤ εξέπεμπε χωρίς να διαθέτει νομική υπόσταση, διοικητικό συμβούλιο και δίχως να υπάρχει λογοδοσία για τις αναθέσεις που γίνονται, από το υπ. Οικονομικών, ως σήμερα.

@ Το “τιμόνι” του Kontra Channel αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγόπουλος, αναφέρει το site, www.parapolitika.gr . Έχουν προηγηθεί συναντήσεις του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του Σκάι και της ΕΡΤ, με το Γιώργο Κουρή.

@ Τελικά κόβεται η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη για να τον αντικαταστήσει η Νταιάν Κόχυλα; Τι λέει ο ίδιος;«Από την αρχή της χρονιάς είχε προγραμματιστεί για αυτή τη σεζόν να προβληθούν έξι εκπομπές που θα παίξουν. Τώρα θα κάνω ένα τηλεοπτικό break και από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε και πάλι γυρίσματα και θα προβληθούν τα νέα επεισόδια», λέει ο σεφ στο Πρώτο θέμα και καταλήγει: «Η Νταιάν είναι μια γυναίκα που με έχει βοηθήσει στην αρχή της καριέρας μου με τα διθυραμβικά της άρθρα για το εστιατόριο μου και την εκτιμώ απεριόριστα. Μάλιστα τώρα που ξεκίνησε η εκπομπή της, θα ήθελα πολύ να πάω να μαγειρέψω», καταλήγει.

@ Το μεγάλο του όπλο, το tallent show «Voice”, βγάζει ο ΑΝΤ1 με το Νέο Έτος. Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου (21:15) με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα . Παράλληλα, ο Όμιλος ΑΝΤ1 σκοπεύει το επόμενο διάστημα να διευρύνει την παρουσία του στους τομείς της ψηφιακής τηλεόρασης, της παραγωγής των ψηφιακών Μέσων.

@ Το «Your face sounds familiar» ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας.

Η παρουσιάστρια θα είναι και αυτή την φορά η Μαρία Μπεκατώρου, αφού οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έμειναν ικανοποιημένη από τον τρόπο που παρουσίασε το talent show πέρυσι. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, κάνουν συσκέψεις για το ποιοι επώνυμοι θα κάνουν μιμήσεις στον δεύτερο κύκλο.

@ Σε συζητήσεις με ξένους επενδυτές για το Kontra, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κουρής.

@ O Peter Smith αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director στον ANT1.

Ο Θοδωρής Κυριακού δήλωσε για την συνεργασία αυτή: «Ο Peter Smith έρχεται στον Όμιλό μας τη στιγμή που προχωρούμε στην υλοποίηση του επόμενου σταδίου της στρατηγικής επέκτασής μας. Η 25ετής εμπειρία του στα Media θα είναι ανεκτίμητη στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων για ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων μας. Θα διαχειριστεί την επέκτασή μας ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία και την απόκτηση νέων ψηφιακών Μέσων»

@ Από τον Σεπτέμβριο του 2013, ο γνωστός δημοσιογράφος του STAR, Θοδωρής Δρακάκης, επέστρεψε και πάλι στο κανάλι της Κηφισίας. Αυτήν τη φορά όμως όχι μπροστά από τις κάμερες, όπου παρουσίαζε κυρίως το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, για 19 χρόνια, άλλα στην θέση του αρχισυντάκτη του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του STAR που προβάλλετε στις 4:35 το απόγευμα.

Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια