ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ Ε!‏

Unknown | 11/05/2013 03:23:00 π.μ. | 0 σχόλια


***ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ***
ΝΙΚΗΤΕΣ
Κάθε Κυριακή στις 17:00
Εκπομπή για τους νικητές της ζωής και της Υγείας με την Κατερίνα Ζαγοραίου.
Πόσο ενημερωμένοι είμαστε για τις «μικρές» αλλά και τις «μεγάλες» ασθένειες της εποχής μας;
Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που αυτές επιφέρουν στην καθημερινότητα τη δική μας, αλλά και των ανθρώπων που ζουν μαζί μας;
Πόσο πιο περίπλοκη έχει γίνει η υπόθεση της υγείας στον καιρό της οικονομικής κρίσης;
Μπορούμε, παρά τις δοκιμασίες, να βγούμε νικητές;
Με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο, η ιατρική εκπομπή «ΝΙΚΗΤΕΣ» με την Κατερίνα Ζαγοραίου, μια διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων υγείας  που μας αφορούν.
Ενημέρωση και πρόληψη …
Νέα από το χώρο της υγείας και της ιατρικής τεχνολογίας …
Προτάσεις και μικρά μυστικά για καλύτερη ποιότητα ζωής…
Και πάνω από όλα ιστορίες και εμπειρίες ανθρώπων που δοκιμάστηκαν, που συνεχίζουν να δοκιμάζονται και καταφέρνουν να βγουν νικητές!
…. Επειδή όσο κι αν σε καταβάλλει μία ασθένεια, μπορείς να βγεις ΝΙΚΗΤΗΣ!
Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Κατερίνα Ζαγοραίου

***ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ - Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ***
AUTO B- GOOD  -  ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:30
Η πέντε φορές βραβευμένη με Emmy σειρά που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία, βασίζεται στις περιπέτειες που βιώνουν εννέα αυτοκίνητα, το καθένα με τη δική του μοναδική προσωπικότητα, που ζουν στην πόλη της Auto. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό της ανάπτυξης του χαρακτήρα, όπως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η φροντίδα, η δικαιοσύνη και πολλά άλλα.

***ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ***
ΤΑ ΡΑΚΟΥΝΣ
Δευτέρα – Παρασκευή στις 13:30, Σάββατο & Κυριακή στις 09:00
Η σειρά αναφέρεται στον Μπερτ Ρακούν και το ανδρόγυνο Ραλφ και Μελίσα Ρακούν, με τους οποίους και συγκατοικεί ο Μπερτ. Η αγαπητή παρέα των ρακούνς ζουν σε ένα δάσος όπου αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν καθημερινά τον άπληστο εκατομμυριούχο μυρμηγκοφάγο Σίριλ Σνιρ, που θέλει να το καταστρέψει για να μεγαλώσει τις επιχειρήσεις του. Τα ρακούνς, καταφέρνουν να ανατρέπουν συνεχώς τα πονηρά σχέδια του μυρμηγκοφάγου με τη βοήθεια των φίλων τους,  τον Σκάφιρ ένα ευγενικό τσοπανόσκυλο, τον γιο του Σίριλ, Σέντρικ  και τη φιλενάδα του Σοφία Τουτού. 

***ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ***
EDGEMONT
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00
Ο κόσμος των εφήβων μέσα από τις ζωές των μαθητών ενός γυμνασίου.
Ο κόσμος της Edgemont περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις, την οικογένεια, τη φιλία, τα παιχνίδια εξουσίας και εμπιστοσύνης. Είναι το γυμνάσιο σε όλη τη δόξα του ή αποτρόπαιες λεπτομέρειες, ανάλογα με το είδος της ημέρας που έχετε. Είναι μια εποχή αθωότητας και με σκληρά διδάγματα. Είναι ένας κόσμος γεμάτος από τις αποφάσεις και τα διλήμματα: μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη, ο νταής του σχολείου, ένα ταξίδι έξω από το ντουλάπι, στο σχολείο ως ανύπαντρη μητέρα. Αλλά είναι επίσης ένας κόσμος της διασκέδασης, της ελευθερίας, με κουτσομπολιά, πάρτι, και πρόχειρο φαγητό - πολύ πρόχειρο φαγητό.

Τη βραβευμένη νεανική σειρά απαρτίζουν παγκόσμιας κλάσης ταλέντα - στην οθόνη και πίσω από τις κάμερες. Εξαιρετικοί συγγραφείς, ένα απίστευτο καστ ταλαντούχων νέων ηθοποιών του Καναδά, και top-notch σκηνοθέτες έχουν δώσει στην  Edgemont ένα πιστό κοινό παγκοσμίως.

Category:

0 σχόλια