Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ γίνεται ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ στο E!

Unknown | 10/17/2013 03:25:00 π.μ. | 1 σχόλια


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ γίνεται «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ» στο E

Ο μαχητικός δημοσιογράφος τώρα και το βράδυ στο Ε-TV με μια ακόμα ανατρεπτική ενημερωτική εκπομπή.

Kάθε Πέμπτη βράδυ στις 11:00, ο Γιώργος Τράγκας με το φακό της εκπομπής μετατρέπεται σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ και «ρίχνει τα πυρά του» επί παντός επιστητού και κυρίως, επί παντός θέματος που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία. Με το σκόπευτρο του στοχεύει στην απόλυτη, αντικειμενική, αναλυτική και ξεκάθαρη ενημέρωση για κάθε τι που μας απασχολεί αλλά έχει ακόμα «αφώτιστες» πλευρές.



Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά της ενημέρωσης μέσα από το E, την τηλεόραση της νέας εποχής!

Category:

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Τράγκα, είσαι καλός, γνωρίζεις πολλά, και στον Ελεύθερο Σκοπευτή ακουμπάς
    θέματα επίκαιρα και ενδιαφέροντα. Αλλά βρε άνθρωπε, αυτό το δικό σου μπλα-μπλα
    και οι γκριμάτσες που κάνεις κατά την διάρκεια του προγράμματος, μπορείς να μου πεις πού κολλάνε; Είναι κρίμα, γιατί κάθε φορά που θέλω να δω το τέλος της εκπομπής, η ασταμάτητη πολυλογία σου και ο τρόπος που μουρμουρίζεις πάνω από κάθε καλεσμένο σου όταν μιλάνε, είναι εκνευριστικό, αγενές, και αηδιαστικό. Απορώ πώς, άνθρωποι επιστημονικού βεληνεκούς έρχονται στο πάνελ σου για να παίξετε την " χάβρα των...Ελλήνων". Αλλά γιατί τα λέω; Πάρε τον ανηψιό σου τον Νίκο στον Ενικό, ο οποίος υψώνει την φωνή - μόνο στους απλούς του πάνελ- κάθε φορά που δεν γουστάρει να τον αμφισβητούνε, ενώ οι "κατίνες" να μην λέω ονόματα, των προσκεκλημένων του μπλαμπλάρουν ασταμάτητα. " Είμαι δημοσιογράφος !!!" λέει στον φουκαρά που είναι στην εκπομπή του, και " λες ανοησίες ". Αυτή είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα; Το μόνο που δεν λέτε είναι "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"
    Αν αυτά τα θεωρείτε, γνώση, πολιτισμό και συμπεριφορά, είστε αξιολύπητοι.
    ΣΩΛΟΝ ΒΕΡΓΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή