Βασιλικές κόντρες

Unknown | 10/16/2013 08:41:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Αποτελούν παρελθόν πλέον οι ειρηνικές σχέσεις μεταξύ Mega και ΑΝΤ1. Από την πρωινή ζώνη ως και το prime time τα δύο κανάλια εδώ και μήνες φροντίζουν να καλλιεργούν ένα ιδιαίτερα έντονο κλίμα ανταγωνισμού το οποίο αρχικά πυροδότησε η μεταγραφή των Λιάγκα - Σκορδά.
Στην παρούσα φάση οι σχέσεις των δύο οξύνονται λόγω της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Βασιλιάδες». Το Mega θα προβάλλει άμεσα τα είκοσι επεισόδια τα οποία είχαν γυριστεί και είχε στη διάθεσή του το στούντιο ΑΤΑ, την ώρα που ο ΑΝΤ1 εδώ και τρεις μήνες περίπου διαπραγματεύεται και έχει συμφωνήσει την απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων των επεισοδίων 100 - 199.
Από χθες όμως νέα δεδομένα αλλάζουν και πάλι τις εξελίξεις. Πέντε εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι πληρώθηκαν, συμφώνησαν με το Mega για αποκλειστική συνεργασία και έτσι το κανάλι του Αμαρουσίου αν θέλει να συνεχίσει τη σειρά θα πρέπει να κάνει γυρίσματα με νέο καστ. Στη Μεσογείων σκέφτονται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν οι ηθοποιοί σε άλλη σειρά ίδιας λογικής εάν και εφόσον δεν ματαιωθούν τα πλάνα του ΑΝΤ1. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συσκέψεις είναι συνεχείς και όλα θα ξεκαθαρίσουν ως τα τέλη της εβδομάδας.

http://www.tovima.gr

Category: ,

0 σχόλια