Καλλιτέχνες και κοινό στο πλευρό της ΕΡΤ

Unknown | 9/13/2013 03:46:00 π.μ. | 0 σχόλια


Εντυπωσιακό ήταν το πλήθος των Αθηναίων που συγκεντρώθηκαν προχθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στην πρώην ΕΡΤ.
Η παρουσία τους ήταν ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, διαγράφοντας εν μία νυκτί έναν οργανισμό με πέντε τηλεοπτικά κανάλια, δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς, έσοδα 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο, σύγχρονες υποδομές και 2.700 εργαζόμενους. Να θυμίσουμε ότι η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στη συμπλήρωση τριμήνου από τις 11 Ιουνίου, οπότε και ανακοινώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Στη συναυλία συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ συμμετείχαν σαράντα καλλιτέχνες, που έδωσαν τον δικό τους μήνυμα για την πολιτιστική σημασία που είχε η ΕΡΤ.
Την βραδιά που ξεκίνησε γύρω στις 20. 00 και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, «άνοιξε» ο Σταύρος Σιόλας και κατά διάρκεια της συναυλίας έδωσαν παρόν μεταξύ άλλων ο Θάνος Μικρούτσικος, ο  Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Στάθης Δρογώσης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Πάνος Μουζουράκης και η Αφροδίτη Μάνου.

http://www.tovima.gr

Category:

0 σχόλια