Τι ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο Star;

Unknown | 8/10/2013 05:53:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Eλεονώρα Μελέτη παρά τις φήμες για επικείμενη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ, παραμένει στο Star και ετοιμάζει ένα μαγκαζίνο άκρως νεανικό. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από τον τίτλο, ο οποίος θα οριστικοποιηθεί στο άμεσο διάστημα και πιθανώς να ανακοινωθεί επίσημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ξανά λογοπαίγνιο με το όνομά της, αλλά θα έχει άμεση σχέση με το concept της εκπομπής. Μάλιστα ακούγεται ότι αυτήν τη σεζόν δεν θα παρακολουθούμε τόσες πολλές ειδήσεις με gossip χροιά, αλλά η θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά νέα και lifestyle, ενώ, όταν η επικαιρότητα θα το απαιτεί, θα συνεχίζει την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Στη νέα αυτή εκπομπή, που θα παίρνει τη σκυτάλη από εκείνη της Πόπης Τσαπανίδου, σίγουρα δεν θα δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση. Στόχος είναι να κερδίσει ακόμη μία φορά το νεανικό κοινό. Γι’ αυτό και θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο στήσιμο, αφού, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, καταργείται το πάνελ, όπως το γνωρίζαμε μέχρι φέτος.

 http://www.boxtv.gr

Category: ,

0 σχόλια