SMS NEWS 09/08/2013

Unknown | 8/09/2013 03:15:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Τελικά το MEGA μεταθέτει τις ανακοινώσεις για την πρωινή του ζώνη μετά τον Δεκαπενταύγουστο, σε μια προσπάθεια να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Θυμίζουμε ότι το μεγάλο κανάλι αναζητά μια γυναικεία παρουσία να πλαισιώνει τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Άκη Πετρετζίκη που θεωρούνται οι σίγουροι παρουσιαστές.

@ Διαψεύδει με δηλώσεις του στο “Π” ο Φίλιππος Βρυώνης, πως έχει εμπλοκή με την αγορά του 902 TV/ 902 FM. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμμετοχή κυπριακών εταιρειών.

@ Η εκπομπή ποικίλης ύλης του ΣΚΑΙ JOY  με θέματα που εκτείνονται από lifestyle έως μαγειρική, ομορφιά, μόδα, κινηματογράφο κλπ, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν διατηρώντας μάλιστα την πρωτοτυπία της, που έγκειται στο ότι δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής αλλά ειδικευμένοι συντάκτες για κάθε θέμα – βίντεο. Στην ομάδα θα διατηρηθούν οι ίδιοι βασικοί συντελεστές, όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστάκης και άλλοι.

@ Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου που – εκτός σοβαρού απροόπτου, θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν! Μαθαίνουμε ότι η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια πέρασε με επιτυχία το κάστινγκ – αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού – ολλανδικής έμπνευσης – «I love my country». Το παιχνίδι με το οποίο πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου, προβλέπει την ύπαρξη δυο ομάδων (απλών τηλεθεατών), με επικεφαλής για κάθε ομάδα, δυο πολύ γνωστά πρόσωπα του Alpha, τον Νίκο Μουτσινά και τον Σωτήρη Καλυβάτση.

@ Θερμό αποδεικνύεται το φετινό τηλεοπτικό καλοκαίρι. Από τη μία πλευρά ο ANT1 σαρώνει ό,τι κυκλοφορεί με τελευταία άφιξη μετά το ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά, να κλείνει συμφωνία και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από την άλλη πλευρά το MEGA – ομολογουμένως πιάστηκε στον ύπνο φέτος το καλοκαίρι – προσπαθεί να κρατήσει ό,τι του έχει απομείνει: ανανεώνοντας το συμβόλαιο της Όλγας Τρέμη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

@ Από τα σχέδια του σταθμού του Αμαρουσίου για τη νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η επιτυχημένη εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ».
Σύμφωνα με την Real life, η διοίκηση του ΑΝΤ1 έδωσε το «πράσινο φως» στην εκπομπή και πλέον το «Βράδυ» θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα με αυξημένη διάρκεια. Αυτό θα συμβεί, επειδή το κανάλι επιθυμεί να εμπλουτίσει τη late night ζώνη με νέες εκπομπές.

@ Το ελληνικό κανάλι NET ,μετά από περίοδο διακοπής,εμφανίστηκε ξανά στο δορυφόρο Eutelsat 7A, 7°Ε,στη συχνότητα:11.089 GHz οριζόντια (SR 4.936, FEC 3/4)

@ Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Δημήτρης θα είναι ένας απο τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Smart Face».

@  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ την περασμένη σεζόν, δέχτηκε πρόταση για να χορέψει στο επερχόμενο τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars».
Η ίδια, μέσω των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, απάντησε αρνητικά στους ιθύνοντες του χορευτικού show. «Την χαροποίησε η πρόταση ωστόσο τη νέα σεζόν θα έχει αυξημένες τηλεοπτικές υποχρεώσεις οπότε κρίνεται αδύνατο να μπορέσει να λάβει μέρος στο παιχνίδι που απαιτεί πολύωρες πρόβες και αφοσίωση στο χορό» αναφέρει στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον της.

@ Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για το Dancing With The Stars συνεχίζονται ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παρουσιάσει το κυριακάτικο show η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό.

@ Ανανέωσε το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο των ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ,  Τάκης Χατζής και Ελένη Καλογεροπούλου. Οι δύο δημοσιογράφοι που με τα εύστοχα σχόλιά τους δίνουν τον τόνο και χρωματίζουν το δελτίο, ανανέωσαν για άλλον έναν χρόνο με το κανάλι του Φαλήρου. Ο Τάκης Χατζής και η Ελένη Καλογεροπούλου συνιστούν ένα άκρως ενδιαφέρον τηλεοπτικό δίδυμο, ιδιαιτέρως προσιτό στον μέσο τηλεθεατή, λόγω της αμεσότητας και της απλότητας του λόγου τους. Επιπλέον η γνώση και η εμπειρία που έχουν στο πολιτικό ρεπορτάζ, προσδίδει κύρος και εμπνέει εμπιστοσύνη στους τηλεθεατές, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν φιλοδωρήσει με μονάδες τηλεθέασης την ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.


@ Μπορεί οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha να σκεφτόντουσαν να εισάγουν μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή, όμως τα σχέδια ναυαγήσαν.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Real, οι συζητήσεις αναβλήθηκαν οριστικά. Το σενάριο έπεσε στο τραπέζι για το καλοκαίρι, αναβλήθηκε για το φθινόπωρο και τώρα ματαιώνεται επ' αόριστον!


Category: , , , , , ,

0 σχόλια