ANT1 : Ποιες είναι οι αποστολές του Σάκη Ρουβά για τους “Ήρωες”

Unknown | 5/10/2013 09:30:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ηρωες ανάμεσά μας». Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες του nocomments έχουν ολοκληρωθεί τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τις 7 πρώτες ιστορίες ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα και των τριών ιστοριών που θα αποτελέσουν την δεκάδα των ηρώων.
Η δουλειά για την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη κυρίως όσον αφορά στην επιλογή των ιστοριών που τελικά προκρίθηκαν για να προβληθούν. Το team της εκπομπής βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις χιλιάδες αιτήσεις που έφτασαν στα γραφεία τους με πράξεις αυτοθυσίας και κοινωικής προσφοράς συνανθρώπων μας αλλά τελικά έγινε η προεπιλογή και απο κει και έπειτα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Όπως και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Ρουβάς ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στην παρουσίαση και στη δράση των ιστοριών.
Ο αγαπημένος star βρίσκεται κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι αυτές τις ημέρες για τις ανάγκες της φιλόδοξης παραγωγής. Ξεκίνησε από την Βόρεια Ελλάδα και άρχισε να «κατηφορίζει».
Πρώτος σταθμός του ήταν η Ευκαρπία όπου συνάντησε τον μικρό Ηλία ο οποίος με τη βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε.
Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στα Τρίκαλα και συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές ενός χωριού της περιοχής που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα μετανάστευσης.
Τρίτος σταθμός, η Κρήτη όπου η κάμερα της εκπομπής εστίασε στη κοινωνική προσφορά αγάπης δύο κατοίκων του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του nocomments μέσα στο επόμενο 10ήμερο ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί σε ένα από τα πανέμορφα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου και θα γνωρίσει από κοντά το έργο ψυχής ενός ιερωμένου που προσφέρει αγάπη, τρόφιμα και ζεστασιά όχι μόνο στους ντόπιους αλλά και στους εξαθλιωμένους μετανάστες που οι δουλέμποροι της ελπίδας ξεφορτώνουν καθημερινά στις ακτές του νησιού αδιαφορώντας για την τύχη τους.
Πηγή: nocomments.gr

Category:

0 σχόλια