ΝΕΤ : Τελικός 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision αποψε στις 22:00 - LIVE KAI ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS.

Unknown | 5/18/2013 05:22:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η μέρα που όλοι περιμένατε έφθασε, 58ος Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2013, ο Μεγάλος Τελικός με 26 χώρες να δίνουν μάχη για την 1η θέση, μαζί και η Ελλάδα μας με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα να τα δίνουν όλα επι σκηνής ανεβάζοντας το παλμό εντός σταδίου και υποσχόμενοι για μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 21η θέση πολύ ευνοϊκή για την χώρα μας.
Στο στάδιο Μάλμε Αρένα είναι όλα έτοιμα για την αποψινή βραδιά, χθές πραγματοποιήθηκε η πρόβα Generale όπου οι επιτροπές ψήφισαν και ήδη έχει κριθεί το 50% της ψηφοφορίας το μόνο που μένει είναι το αποτέλεσμα του televoting, απόψε δικαίωμα ψήφου έχουν και οι 39 χώρες οι 26 του τελικού συν οι χώρες που αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς.
Οικοδεσπότης της βραδιάς η Σουηδέζα παρουσιάστρια και κωμικός Petra Mede. Οι Σουηδοί απόψε μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις μια από αυτές θα δούμε επι σκηνής τα δύο μέλη από τους θρυλικούς ABBA τον Benny και τον Björn αλλά και την περσινή νικήτρια Loreen.
Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί κανονικά στην ΝΕΤ ώρα: 22:00
Στην Ελληνική αναμετάδοση θα ακούσουμε τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου.
  Το ATHENS TV CHANNELS θα μεταδώσει  ζωντανά τον αποψινό Μεγάλο Τελικό στην Αρχική σελίδα μέσω live web της ΕΡΤ για τους φίλους του διαγωνισμού που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Οι χώρες που συμμετέχουν με την σειρά εμφάνισης:

01. Γαλλία
02. Λιθουανία
03. Μολδαβία
04. Φινλανδία
05. Ισπανία
06. Βέλγιο
07. Εσθονία
08. Λευκορωσία
09. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16. Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. Ελλαδα!!
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία
26. Ιρλανδία
Μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει καταφέρει να φτάσει στην 6η θέση στα προγνωστικά.
Δείτε επίσης ένα πίνακα με τους πόντους που έχει εισπράξει η Ελλάδα από το 2004 εώς το 2012:
Δημιουργός: Γιώργος Σημεωνίδης 

Καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!! 

ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ!!! ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ!!!!


Η Ελλάδα θα συμμετέχει στον Τελικό με το "Alcohol is Free", που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα, που πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά την Πέμπτη 16.5.2013 στον  ημιτελικό.

Eίναι η δέκατη συνεχόμενη φορά, από το 2004 που διοργανώθηκε ημιτελική βραδιά στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION, που η Ελληνική συμμετοχή προκρίνεται σε Τελικό. Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με την παρουσία τους επί σκηνής ξεσήκωσαν τους 11.000 θεατές στη Malmö Arena. Εκτιμάται ότι τον Δεύτερο Ημιτελικό παρακολούθησαν περίπου 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ο Τελικός θα μεταδοθεί επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD, δορυφορικά από την ERTworld, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ., καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Και ο  Δεύτερος Ημιτελικός συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση στη χώρα μας – υψηλότερη από πέρσι – αφού η τηλεοπτική του μετάδοση από τη ΝΕΤ συγκέντρωσε για τουλάχιστον ένα λεπτό μερίδιο τηλεθέασης 50,9%, που αντιστοιχούσε σε τουλάχιστον 3.431.454 τηλεθεατές. Συνολικά, το μέσο μερίδιο τηλεθέασης κυμάνθηκε στο 31,2% και είδαν τη μετάδοση -κατά μέσο όρο - κάθε λεπτό 1.420.711 τηλεθεατές. Υψηλή ήταν και η επισκεψιμότητα του διαδικτυακού τόπου της ΕΡΤ www.ert.gr/eurovision, που μετέδιδε σε πραγματικό χρόνο μέσω της υπηρεσίας WebTV τον διαγωνισμό για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας περίπου 20.000 μεταδόσεις (streams).

Στον Τελικό οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν έως 20 φορές το τραγούδι της επιλογής τους, καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού) ή στέλνοντας με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επίσης, για πρώτη φορά φέτος μπορούν να ψηφίσουν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και με τις ίδιες χρεώσεις, μέσα από την ειδική εφαρμογή για συσκευές ios και android "Eurovision Song Contest – The Official App", που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, στη διεύθυνση www.eurovision.tv/static/app/index.html. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί από τους παρουσιαστές.
stomonitor.blogspot.gr 

Category: , ,

0 σχόλια