AΘΛΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΤ1 ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Unknown | 4/04/2013 06:29:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η ΕΤ1 θα μεταδώσει απόψε στις 21:45 την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Χίμκι, για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.  Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη και την σπουδαία νίκη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσέ, μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι, με καλή ψυχολογία, αντιμετωπίζουν τη νέα δύναμη του ρωσικού μπάσκετ.
Πριν από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, στις 21:30, οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από την ΕΤ1 το PRE-GAME με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

Στις 21:30  στον ΑΝΤ1 το Pre Game Show σας βάζει στο πνεύμα του μεγάλου αγώνα, με όλα τα τελευταία νέα και τις ζωντανές συνδέσεις.
Στις 22:05 παρακολουθήστε live από την Κωνσταντινούπολη, την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με τη Λάτσιο. Σε μία από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης, το Σουκρού Σαράτσογλου, η «Φενέρ» των: Κόιτ, Σο, Μεϊρέλες, υποδέχεται τη μοναδική αήττητη ομάδα του θεσμού, τη Λάτσιο, των: Ερνάνες, Καντρέβα, Κλόζε και του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης Λιμπόρ Κοζάκ.
Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος.
Αμέσως μετά, μην χάσετε όλη τη δράση και τα γκολ από τους άλλους τρεις προημιτελικούς: Τσέλσι-Ρούμπιν, Τότεναμ-Βασιλεία και Μπενφίκα-Νιουκάστλ, μόνο στην εκπομπή EUROPA LEAGUE LIVE με τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Category: ,

0 σχόλια