TO ATHENS TV CHANNELS ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Unknown | 2/19/2013 05:45:00 μ.μ. | 3 σχόλια


 Το ATHENS TV CHANNELS αν και είναι ένα ιστολόγιο που δεν έχει στόχο την κερδοφορία αλλα καθαρά την ενημέρωση γύρω από τον χώρο των MEDIA και πιο συγκεκριμένα τα νέα που αφορούν τα Αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια μέσα από την δική του οπτική γωνία ,σήμερα 19/02 συμμετέχει με την σειρά του στην 24ωρη απεργία μαζί με όλα τα μέσα του κλάδου των ΜΜΕ.

 Με αποτέλεσμα αυτού σήμερα δεν θα γίνει καμία ανάρτηση με σκοπό να συμπαρασταθούμε σε όλους τους δημοσιογράφους που δοκιμάζονται.
Από αύριο θα επανέλθει η κανονική ροή ειδήσεων .


Με ανακοίνωση που εξέδωσε  η ΕΣΗΕΑ έκανε γνωστό ότι :
"Εικοσιτετράωρη (24ωρη) απεργία από τις 6 το πρωί αύριο Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και στις 12 το μεσημέρι θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, ΟΤΑ, Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Δημοτικά ΜΜΕ, Γραφεία Τύπου, περιοδικά, site)".

Category:

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη συμπαράσταση σας στον αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ...
    pressarismenos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητηρια αξιζουν πρωτα σε εσας που με βαση την δικη σας ενεργεια ακολουθησαμε και εμεις πραγμα που πρεπει να ακουλουθησουν ολοι...

      Διαγραφή