SMS NEWS 12/02/2013

Unknown | 2/12/2013 07:53:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Στα υπάρχοντα προγράμματα και τις προγραμματισμένες εκπομπές κάνει focus ο ΑΝΤ1 ( "Sold out", "Κράτα γερά", " Πλάκα κάνεις 2" και "The Biggest game show of the world"), ενώ στα τέλη Μαρτίου τοποθετεί τη "Βαβέλ" δια χειρός Χάρη Ρώμα, αλλά και την "Αγάπη, μάνα και αδελφή" του Θοδωρή Πετρόπουλου.

@ Η Μάγια Τσόκλη ξεκινά τα ταξίδια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εκπομπή " Ταξιδεύοντας" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 φεβρουαρίου από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:00

@ Νέα σειρά ετοιμάζεται στην ΕΡΤ! Η Ρεγγίνα Ρίγγα γράφει το σενάριο, η Ρέινα Εσκενάζυ σκηνοθετεί! Η επιτυχημένη σεναριογράφος υπογράφει το σενάριο της ερωτικής κομεντί που μαγειρεύεται στη ΝΕΤ με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Γύρω στις 20 Μαρτίου ξεκινάνε τα νέα επεισόδια του«Όμορφου Κόσμου» και του «Κάψε το σενάριο». Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit εκείνη την περίοδο έρχεται το «Πίσω στο σπίτι» καθώς και η νέα σειρά «Με τα παντελόνια κάτω». Για να δούμε!

@ Το διάστημα 28 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου το MEGA σημείωσε ποσοστό 19,6% και ο ΑΝΤ1 18,4%. Ακολούθησαν, ALPHA με 13,4%, STAR με 10% και ΣΚΑΪ με 8,1%. Η ΝΕΤ είχε 7,2%, η ΕΤ3 3,6% και η ΕΤ1 2,5%.

@  Λίγο πριν από το Πάσχα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Heroes».H εκπομπή έχει πάρει το πράσινο φως από το κανάλι του Αμαρουσίου και θα βγει 100% στον τηλεοπτικό αέρα.Πρόκειται για εκπομπή ανεύρεσης ηρώων της διπλανής πόρτας με σημαντική αλλά άγνωστη κοινωνική προσφορά.

@  Ο πρωταγωνιστής της σειράς " Το αμάρτημα της μητρός μου", Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρίσκεται στα δικαστήρια για το σίριαλ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του...

Category: , , , ,

0 σχόλια