EUROVISION : KAΠΟΥΤΖΙΔΗΣ - ΒΑΝΔΗ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ - ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ EUROVISION.

Unknown | 2/05/2013 08:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Μόλις κλείδωσαν οι παρουσιαστές για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/2! Μαζί λοιπόν με τον Γιώργο Καπουτζίδη, για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή.

Η ανακοίνωση του Mad αναφέρει:
To MAD TV , ως υπεύθυνο για την παραγωγή του Ελληνικού Τελικού, που θα αναδείξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, ανακοινώνει ότι την μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Gazi Music Hall και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

 Διέρρευσαν οι τίτλοι των τεσσάρων τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν για να πάρουν το εισιτήριο για τη Eurovision! Μόνο ένα από τα τέσσερα έχει στίχο στα ελληνικά χωρίς να ακούγεται αγγλική λέξη.
Αύριο, Τετάρτη θα παρουσιαστούν και τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους τίτλους:

Koza Mostra Αγάθωνας Ιακωβίδης - Αlcohol is free
Οι στίχοι θα είναι στα ελληνικά, με εξαίρεση αυτές τις τρεις λέξεις, που είναι στα αγγλικά και έγινε και ο τίτλος του τραγουδιού.

Αγγελική Ηλιάδη - Χίλιες και μία νύχτες
Είναι το μοναδικό απο τα τέσσερα τραγούδια, που δεν έχει ούτε μια ξένη λέξη.Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ένα αργό τσιφτετέλι.

Alex Leon & Giorgina -  Angel
Ο τίτλος αυτός έχει ακουστεί ξανά σε Eurovision το 2005. To τραγούδι ερμήνευε η Κιάρα.

Θωμάη Απέργη - One last kiss
To τραγούδι αυτό έχει εξ΄ολοκλήρου ξένο στίχο.

Τα τραγούδια θα ακουστούν αύριο για πρώτη φορά και ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.

Η Eurovision θα αποκτήσει το δικό της κανάλι.
Σύμφωνα με την real, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να δημιουργηθεί μέσω του ΟΤΕ ένα κανάλι, το οποίο θα ονομάζεται ERT by MAD και θ’ ασχολείται μόνο με τον μουσικό θεσμό. Επειδή, οι fan της Eurovision είναι πολλοί σκέφτηκαν ότι είναι καλό να υπάρχει ένα κανάλι, το οποίο θα ασχολείται μόνο με τα παλιά και καινούργια πράγματα που γίνονται για τον μουσικό θεσμό.


 

 

Category: , , ,

0 σχόλια