DWTS : OI ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Unknown | 2/11/2013 05:33:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ο χθεσινός ημιτελικός κέρδισε για ακόμα μια Κυριακή το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας στο σύνολο 38,7% και στα νεανικά κοινά 35,6%.

 Η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όπως και η Κάτια Δανδουλάκη.

 Στον ημιτελικό του D.W.T.S. εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη και ερμήνευσε το “Χίλιες και μία νύχτες”, που είναι και το υποψήφιο τραγούδι για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision. Η ίδια ήταν εκθαμβωτική, καθώς εμφανίστηκε με ένα κοντό μαύρο φόρεμα, δείχνοντας πιο σέξι και όμορφη από ποτέ!

Ένα αισθησιακό tango χόρεψε ο Χρήστος Φερεντίνος στον ημιτελικό του "Dancing With The Stars" εισπράττοντας το χειροκρότημα του κοινού.
Αφού έκανε την πρόβα του επί σκηνής, στη συνέχεια χόρεψε...

Ο Ηλίας Βρεττός στον ημιτελικό του «Dancing with the stars» στην πρώτη του χορογραφία έβαλε όλο του τον αισθησιασμό.
Μαζί με την παρτενέρ του χόρεψε ρούμπα και επειδή όπως είπε δεν ευνοεί ο συγκεκριμένος χορός έναν άνδρα εστίασε στον αισθησιασμό
  Στην πρώτη τους εμφάνιση στον ημιτελικό του Dancing with the Stars 3, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν freestyle, ακολουθώντας τις μελωδίες γνωστών Musical. Στη δεύτερη, ο Ηλίας Βρεττός χορεύει Rumba, ενώ η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύουν Quickstep.

Πρώτη τον χορό άνοιξε η Λάουρα Νάργες, ως άλλη Κλεοπάτρα και απέσπασε συνολικά 40 βαθμούς:
Ο Ηλίας Βρεττός απέσπασε για την πρώτη του χορογραφία 43 βαθμούς.Τον κύκλο των πρώτων χορών έκλεισε η Ντ. Παπαδημητρίου η οποία βαθμολογήθηκε με 49.Για τη δεύτερή της παρουσία, η Λάουρα Νάργες βαθμολογήθηκε με 39 βαθμούς.Ο Ηλίας Βρεττός μεταμορφώθηκε σε φάντασμα για τον δεύτερό του χορό και απέσπασε 47 βαθμούς.Για τη δεύτερή της χορογραφία η Ντ. Παπαδημητρίου μεταμορφώθηκε σε Εβίτα και χορεύοντας το «Don't cry for me Argentina», αποσπώντας το απόλυτο των 50 βαθμών:

 4 δεκάρια απέσπασε με το εκπληκτικό quick step που χόρεψε στον ημιτελικό του Dancing η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με τις άριστες χορευτικές της επιδόσεις!

 Στον ημιτελικό του show. Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον ημιτελικό του Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1, η είναι παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες και ο παρτενέρ της Γιάννης Τσερκίνης, μετά την ψηφοφορία του κοινού.

 Στην σκηνή του "DWTS" θα δούμε την Ζέτα μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη με τους συμπρωταγωνιστές του από το Badminton να δίνουν μια γεύση από την επιθεώρηση "Θα σε πάρω να φύγουμε".



Category:

0 σχόλια