Το pressarismenos.blogspot.com άλλαξε!!!

Unknown | 1/14/2013 11:37:00 μ.μ. | 0 σχόλια


 Το pressarismenos.blogspot.com άλλαξε!!!
Απόκτησε ένα νέο κομψό template αλλά παραμένει πάντα το ίδιο δυναμικό,μαχητικό,και πιο αποκαλυπτικό από ποτέ!
Το ATHENS TV CHANNELS χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο PRESSARISMENOS που μας στηρίξε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας και συνεχίζει ως και σήμερα .
Του ευχόμαστε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και ειδήσεις μακριά από συμφεροντα όπως ο PRESSARISMENOS ξέρει τόσο καλά να κάνει...
 Όπως ανακοινώνουν :
Εδώ και λίγες ώρες  το pressarismenos.bloggspot.com άλλαξε μορφή αποκτώντας ένα νέο πιο κομψό template . Μπορεί να αλλάξαμε μορφή αλλά θα παραμείνουμε πιστοί στις ίδιες αρχές από την πρώτη μέρα που ο pressarismenos βγήκε στον "διαδικτυακό αέρα". Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον μπλόγκερ melwdos για την κατασκευή της σελίδας, τις συμβουλές, την βοήθεια, αλλά και την μορφή που έδωσε στην ιστοσελίδα. Το pressarismenos θα συνεχίσει να είναι το ίδιο μαχητικό και αποκαλυπτικό για...τα δρώμενα στο χώρο των ΜΜΕ, όπου τον τελευταίο καιρό καταπατούνται και τα τελευταία δικαιώματα των εργαζομένων.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν και συνεργάστηκαν μαζί μας, παλιούς και νέους φίλους. Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε εσάς τους αναγνώστες που μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε, παρά τις απειλές, «τις φιλικές υποδείξεις» και όλες τις βρομιές που έκαναν για να κατεβάσουν τον pressarismeno.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε πιο μαχητικοί, πιο δυναμικοί, πιο αποκαλυπτικοί, χωρίς παρεμβάσεις, μακρυά από οπουδήποτε τύπου συμφέροντα όπως μας έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Επειδή κάποιοι αναγνώστες μας γνώρισαν ως μπλογκ συνεχόμενης ροής ειδήσεων αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε την ενημέρωση σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα (πολιτικές εξελίξεις, κοινωνία, περίεργα αλλά και...κουτσομπολιό), αλλά πως να το κάνουμε ο καθένας στο είδος του και ο pressarismenos στα ΜΜΕ...

Οι συμβολισμοί

Πέρα από το μότο μας που δανειστήκαμε από το βιβλίο του Χάρλαν Έλισον «ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ», θα δείτε στο άνω δεξιά μέρος του header μια τηλεοπτική οθόνη που κάνει off air (μην κάνετε κλικ δεν θα ανοίξει). Για το τι σημαίνει αυτό...αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει! Όσο για τις ασπρόμαυρες εφημερίδες που κοσμούν το φόντο δεξιά και αριστερά της δεκαετίας του '40, συμβολίζουν μία άλλη εποχή τότε που ο τύπος ήταν μαχητικός αντιστασιακός και δεν συμβιβαζόταν με κανένα κατακτητή σε αντίθεση  με τους σημερινούς  προσκυνημένους υμνητές του μνημονίου του Δ' Ράιχ.

Συνεχίζουμε


Κάποτε ο γνωστός «αεριτζής» εκδότης έλεγε «εγώ θα το κλείσω αυτό το περιθωριακό μπλογκ» τελικά όμως...εμείς συνεχίζουμε. Όσο για τον «αεριτζή»...αφήστε το καλύτερα.
 
Υ.Γ. 1: Λόγω της ανακατασκευής της ιστοσελίδας όλα τα φιλικά ιστολόγια σβήστηκαν αυτόματα και θα παρακαλέσουμε όποιο φιλικό ιστολόγιο δεν βλέπει την ιστοσελίδα του, να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να το εντάξουμε και πάλι στην παρέα μας. Ακόμα, για τυχόν απόψεις και σχόλια μπορείτε να επικοινωνείτε στο  pressarismenos.blogspot.com@gmail.com 

 Υ.Γ. 2: Μπορεί να αλλάξαμε εμφάνιση αλλά τα λάθη συνεχίζονται. Έτσι η πρώτη ανακοίνωση σβήστηκε κατά λάθος από τον...δαίμων του πληκτρολογίου.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη και συνεχίζουμε...

Category:

0 σχόλια