TO BODY IN BALANCE MAΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ....

Unknown | 12/06/2012 12:52:00 π.μ. | 0 σχόλια

Το Body in Balance, το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για την Άσκηση, την Υγεία και την Ευεξία, μετά από 12 μήνες πετυχημένης πορείας στην ελληνική τηλεόραση ως αναλογικό και ψηφιακό θεματικό κανάλι, σταματάει την τηλεοπτική του μετάδοση από την Πέμπτη 6/12/2012. Το πρόγραμμα του καναλιού θα συνεχίσει να μεταδίδεται μόνο μέσω WebTV, 24 ώρες το 24ωρο.... 
Το  Body in Balance, ένα πολυβραβευμένο θεματικό κανάλι με εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μετέδιδε το πρόγραμμά του τηλεοπτικά στην Αττική από τις 15/12/2011 μέσω της αναλογικής συχνότητας 57UHF αλλά και μέσω της Digea στη συχνότητα 63. Από τις αρχές Οκτωβρίου, ο σταθμός και η συχνότητά του παραχωρήθηκαν σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός νέου ενημερωτικού καναλιού (για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε από το zougla.gr).

Από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, το Body in Balance έπαιζε με μειωμένο πρόγραμμα μιας και είχε παραχωρήσει τον τηλεοπτικό του χρόνο καθώς και την ονομασία του, προσωρινά, στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να βοηθήσει στην ομαλότερη μετάβαση από το ένα κανάλι στο άλλο. Το πρόγραμμα του Body in Balance  θα συνεχίσει να μεταδίδεται 24ώρες το 24ωρο μέσω WebTV, και πολύ σύντομα μέσω συνδρομητικών και άλλων τηλεοπτικών μέσων. Στόχος του Body in Balance είναι η μετάδοση του προγράμματός του σε πανελλαδικό επίπεδο, και η δημιουργία ελληνικών εκπομπών υψηλής ποιότητας, γύρω από θέματα όπως η Υγεία, η Άσκηση, η Διατροφή, και η Πνευματική Αφύπνιση, για μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή για όλους.

Category: , ,

0 σχόλια