SMS NEWS 14/12/2012

Unknown | 12/14/2012 01:29:00 π.μ. | 0 σχόλια



@ 52 ολόκληρα χρόνια μετά εκπομπή του πρώτου τηλεοπτικού σήματος στην Ελλάδα, το κέντρο του Χορτιάτη σταματά οριστικά να εκπέμπει αναλογικά. Η στιγμή θεωρείται ιστορική για την ελληνική τηλεόραση καθώς ο «Χορτιάτης» ήταν το κέντρο από όπου ξεκίνησε η τηλεόραση στη χώρα μας.

@   Eκπεμπει απο Υμηττο στην σuχνοτητα 60 UHF ψηφιακο πακετο καναλιων με 4 καναλια( videoclips, m-tv, telemarketing και astrologia). Oλα ειναι κενα εκτος απο το m-tv που παιζει videoclips .Το ιδιο καναλι αναμεταδιδεται και αναλογικα απο την 25 UHF.Οι πειρατές έρχονται ...

@   Το Δ.Σ. της ΕΡΤ κατά τη συνεδρίασή του με αριθμό 1065/12 Δεκεμβρίου 2012, ομόφωνα εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση αναγκαστική παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρίας επί της οδού Κατεχάκη για τη στέγαση των Υπηρεσιών Ασύλου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.

@   Την απομάκρυνση του Κώστα Σπύροπουλου, με ψήφους 6-1 από τη θέση του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ, αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ στη χθεσινή του συνεδρίαση. Ο Κ. Σπύροπουλος είχε λάβει την απόφαση για τή μετάδοση φιλιού μεταξύ δύο ανδρών σε ιστορική σειρά της NET.

@   "Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η επισκεψιμότητα στο αρχειακό υλικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που διατίθεται προς θέαση από το Αρχείο της ΕΡΤ, μέσα από τις ιστοσελίδες www.ert - archives.gr  και www.ert.gr
Συγκεκριμένα, περισσότεροι από δύο εκατομμύρια χρήστες (2.524.158 άτομα) του διαδικτύου επισκέφθηκαν από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 31 Νοεμβρίου την ιστοσελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ, παρακολουθώντας για πάνω από 30 λεπτά αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό.


@   Όταν η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ – ΠΡΟΤΟ έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα, καταλαβαίνεις την αγωνία του κόσμου. Πάνω από 800 χιλ. άνθρωποι στηθήκανε 7 λεπτά για να δούνε τους τυχερούς αριθμούς.

@   Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούσε πολύ έντονα η φήμη ότι το «Dancing with the stars» θα μεταδιδόταν παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς τελικά αποφασίστηκε ότι το παιχνίδι θα προβληθεί κανονικά τις δυο Κυριακές των εορτών. 

 

Category: , , ,

0 σχόλια