Τριανταφυλλόπουλος - Χαρδαβέλας:Η πρεμιέρα του νέου καναλιού και η έκδοση εφημερίδας

Unknown | 12/02/2012 06:24:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Όπως μας ενημερώνει το pressarismenos.blogspot.gr
Εκτός από το κανάλι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που μαζί με τη συνδρομή του ο Κώστα Χαρδαβέλα, σχεδιάζουν την πρεμιέρα για τις...

...7 Ιανουαρίου. Αφού τελικά κατάφεραν να βγάλουν "στον αέρα", έστω και με μαραθώνιο  καθυστέρησης το...πολυσηζητημένο (κυρίως από τους ίδιους που όλο το ανακοίνωναν και όλο...του έδιναν παράταση) τηλεοπτικό...όραμα τους. Που φυσικά δεν ήταν το "Channel 9", όπως σας γράφαμε από την αρχή. Το νέο κανάλι, θα είναι στη συχνότητα πρώην καναλιού με ειδίκευση...στη γιόγκα, στην συχνότητα του "Body & Balance.

Και από ότι φαίνεται...η γιόγκα και ο διαλογισμός του B&B έκαναν...καλό στο Μάκη. Με νέα φήμη που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα, που λέει ότι οι δύο δημοσιογράφοι ετοιμάζουν την έκδοση εβδομαδιαίας αποκαλυπτικής εφημερίδας, η οποία πιθανότατα θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο. Μάλιστα στο νέο εγχείρημα ακούγεται ότι θέλουν να συμπεριλάβουν και τον Γιώργο Τράγκα.

Μακάρι να τα βρουν και εκεί, ο Μάκης με τον Χαρδαβέλα. Και ο Μάκης να μη φάει τα μουστάκια με το νέο συνεργάτη του, όπως τότε με το Θέμο. Αν και τώρα τελευταία, δεν αποκλείεται να δουν και αυτό τα μάτια μας. Το newsbomb, που είναι υπεύθυνος -κατά το ήμισυ- ο...παρα κάτι συνταξιούχος Κ.Χαρδαβέλας "έχει χωθεί" άγρια στον Zougla,  καναδυό φορές. Τελευταία τέτοια περίπτωση ήταν τότε που το newsbomb έκανε αποκάλυψη για: "το ΣΔΟΕ, που έψαχνε τις ράβδους χρυσού του Μάκη" .


Αλλά αυτές είναι άλλες κόντρες...διαδικτυακές! Άσε που μπορεί τελικά να λειτουργήσουν ως...η καλύτερη λεζάντα, για την καινούρια "μπίζνα" των...νεόκοπων συνεταίρων.

Category: ,

0 σχόλια