SMS NEWS 03/11/2012

Unknown | 11/03/2012 04:19:00 μ.μ. | 0 σχόλια




@  Το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την πορεία προς την πρόκριση στη Φάση των 16, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 21:45, από το Novasports 2 HD / Novasports 2, με τη Nova να ετοιμάζει μία ακόμα υπερπαραγωγή στο τρόπο κάλυψης του αγώνα! Συνολικά, περισσότερα από 100 άτομα τεχνικό προσωπικό , τρεις σκηνοθέτες , έξι παραγωγοί και 10 δημοσιογράφοι θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό, ενώ θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 28 κάμερες για να καλύψουν το pregame και τον αγώνα.


 @   Φαίνεται πως τα γκέι φιλιά είναι της μόδας στη δημόσια τηλεόραση καθώς μετά το «Downton Abbey», σειρά έχει η «Τόλμη και γοητεία».Για να δούμε όμως αν η ΕΤ3 θα αφήσει το επεισόδιο να παίξει ως έχει!


@   «Τα ντουέτα της συμφοράς» είναι ο τίτλος του νέου αφιερώματος της εκπομπής «Cinemania» της ΕΤ3, που θα προβληθεί την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, με εξαιρετικά αστείους χαρακτήρες, που πάνε οπωσδήποτε «πακέτο».


@   Aπό τον Γενάρη και μετά τα οικονομικά του σταθμού ALPHA θα είναι σε πολύ καλύτερη φάση, γι ΄αυτό και έχουν αρχίσει να συζητούν το ενδεχόμενο ο "Πιο αδύναμος κρίκος" να βγει στον αέρα αμέσως μετά την είσοδο του 2013, την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα αναλάβει  ο Νίκος Μουτσινάς.


@   Λέγεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως σύμφωνα με το περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, ότι επιστρέφει στην μικρή οθόνη η Λίτσα Πατέρα. Ωστόσο όσοι νομίζουν ότι η επιστροφή αυτή θα γίνει στον ΑΝΤ1 κάνουν λάθος. Οι πληροφορίες την θέλουν να είναι σε συζητήσεις με το STAR CHANNEL.



@  Την ερχόμενη Πέμπτη o ANT1 θα παρουσιάσει κι αυτός το νέο πρόγραμμα του για τη σεζόν 2012 – 2013. 8 Νοεμβρίου έτσι; Νέο πρόγραμμα. Εντάξει δεν έχουμε και Χριστούγεννα.


Category: , , , , ,

0 σχόλια