The Biggest Game Show in the World - Eλληνικη αποστολη

Unknown | 10/17/2012 07:20:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Aν και έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το "The Biggest Game Show in the World" για λογαριασμό του ΑΝΤ1 από Ελληνικής πλευράς με παρουσιάστρια την Νάντια Μπουλέ ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία προβολής του show .Ο  Ant1 δεν έχει πάρει ακόμη την τελική απόφαση, ενώ  δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το παιχνίδι να μη βγει στον αέρα για οικονομικούς λόγους, παρά το γεγονός ότι υλικό υπάρχει. Στέλεχος του καναλιού διαψεύδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λέγοντας πως το μόνο θέμα που υπάρχει σχετικά με αυτή την εκπομπή είναι η πίεση τους για να δοθούν τα χρήματα στην ώρας τους, μιας και το κλίμα που υπάρχει για την χώρα μας ,τους κάνουν λίγο καχύποπτους


Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν παίκτες από 6 χώρες και διαγωνίζονται για το έπαθλο Grand Champion 2012 μέσα από δύσκολες, αλλά πολύ διασκεδαστικές δοκιμασίες.Το παιχνίδι είναι γαλλική παραγωγή και  μοιάζει με  «λούνα παρκ ενηλίκων». Διαδραματίζεται σ' ένα πολύ μεγάλο χώρο με πολλά μεγάλα παιχνίδια σε όγκο. Οι παίκτες φορούν πολύ μεγάλες στολές , ενώ σκοπός για την κάθε ομάδα είναι να βγει η νικήτρια χώρα.Συμμετέχουν έξι χώρες: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Κίνα, Ρωσία και Καζακστάν. κάθε ομάδα υπερασπίζεται τη χώρα της, ενώ θα δείτε ότι υπάρχουν και συμμαχίες μεταξύ των χωρών στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Η Ελλάδα συμμετείχε με 24 συνολικά παίκτες».


Σας παρουσιάζουμε απο τους πρώτους  αποσπάσματα από το show  με την ελληνική  αποστολή όπως μεταδόθηκε από την Ρωσική τηλεόραση..


Category:

0 σχόλια