SMS NEWS 28/10/2012

Unknown | 10/28/2012 07:24:00 μ.μ. | 0 σχόλια



@ Έπειτα από ένταλμα που είχε εκδοθεί στο όνομά του και από αναζήτηση της αστυνομίας, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης συνελήφθη τελικά.Θυμίζουμε πως ο Κώστας Βαξεβάνης μέσα από το περιοδικό του Hot Doc δημοσιοποίησε την λίστα με τα περισσότερα από 2000 ονόματα Ελλήνων που έχουν καταθέσεις σε τράπεζες της Ελβετίας. Ένα ρεπορτάζ που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

@ Επίσημα πλέον η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η παρουσιάστρια του «Dancing with The Stars 3».
Η παρουσιάστρια  συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, έδωσαν τα χέρια και έβαλαν τις τελικές υπογραφές.

@ Μία ξαφνική είδηση-βόμβα της τελευταίας στιγμής έφτασε  στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και αφορά στην αποχώρηση ενός μέλους από το πάνελ του "Μες στην καλή χαρά"!Δεν θα βλέπουμε πια στο πλατώ της πρωινής εκπομπής του Alpha την Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες!

«Δε γνωρίζω αν θα γίνει η εκπομπή, γιατί είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε συζητήσεις», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ. « Σε περίπτωση που γίνει, νομίζω θ’ αρχίσουμε τα Χριστούγεννα».

@  Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία την ερχόμενη Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, αποφασίσαμε να κατέβουμε  οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ , εάν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου δεν έχουν δοθεί λύσεις στα ζητήματα που θέσαμε στο προηγούμενο ψήφισμα της Γενικής μας Συνέλευσης .

@  " Νέος κύκλος συζητήσεων έχει ξεκινήσει αυτές τις ημέρες ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Πέτρο Κωστόπουλο, προκειμένου το "Βράδυ" να επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας. Όλα αυτά φυσικά από τον Γενάρη".



Category: , , ,

0 σχόλια