SMS NEWS 18/10/2012

Unknown | 10/18/2012 11:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 

 

- Συνεχής ροή ενημέρωσης θα υπάρχει  αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από την ΝΕΤ . Μέσα από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, τα δελτία Ειδήσεων, αλλά και με ειδικές εκπομπές θα καλύψει η ΝΕΤ την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

 

Παρά τις κομμένες σκηνές, παρά το ότι προβαλλόταν από τη Νετ, η πολύ καλή ξένη σειρά "Downton Abbey" κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της σειράς ξεπέρασε το 13%, σημειώνοντας στο σύνολο 13,5%.

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελλη Στάη  ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της αφού φαίνεται να έχει λυθεί το θέμα που προέκυψε. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Έλλη Στάη επιστρέφει στο δελτίο την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

 

-  Το όνομα της Άννας Παναγιωταρέα, ακούγεται έντονα για τη θέση της προέδρου του ΕΣΡ.

 

-  Η επιτυχημένη σειρά Καψε το σενάριο  αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2013, αρχικά για 12 επεισόδια στο MEGA .

 

-  Η «Cinemania» της ΕΤ3 παρουσιάζει την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012, ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον μακροβιότερο και δημοφιλέστερο ήρωα του κινηματογράφου, αλλά και τους γκαφατζήδες επίδοξους «συναδέλφους» του, με τον τίτλο «50 χρόνια James Bond»!

Category: , , , ,

0 σχόλια