SMS NEWS 15/10/2012

Unknown | 10/15/2012 11:23:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 

- Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ για την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου.Η διαμαρτυρία είναι για τα οικονομικά και εργασιακά μέτρα, συμμετέχοντας έτσι στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Έτσι, την Τετάρτη, δεν θα μεταδοθούν ειδήσεις από κανένα μέσο, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου!


- Πρεμιέρα έκαναν σήμερα στις 17,30 το απόγευμα τα «Κορίτσια για σπίτι», το γνωστό magazino του Μακεδονία TV με την Ελένη Τσολάκη και τη Σοφία Γκόσιου.Οι δύο παρουσιάστριες επέστρεψαν ανανεωμένες ενώ και η εκπομπή έχει δεχτεί δυνατό lifting με νέες στήλες και πολλά θέματα lifestyle.


-  Με την ασθένεια της κυστικής ίνωσης ασχολήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρεμιέρα των «Πρωταγωνιστών».Η εκπομπή κατάφερε να κάνει στο σύνολο 30,9% και 36,4% στο νεανικό κοινό!


-  Έτοιμα είναι κάποια επεισόδια της εκπομπής «Κουτί της Πανδώρας», όμως ημερομηνία προβολής δεν έχει οριστεί.


-  Μετά από εννέα  χρόνια καθημερινής παρουσίας στη Δημόσια Τηλεόραση, το «Εχει Γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά γίνεται εβδομαδιαίο και μεταδίδεται κάθε Κυριακή  4-6 μ.μ. από τη ΝΕΤ.


- Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που η Κατερίνα Καραβάτου θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Δημοσίευμα της εφημερίδα γράφει πως εταιρεία παραγωγής σε συνεργασία με μεγάλο χορηγό βρεφικών ειδών πρότεινε στον ALPHA καθημερινή εκπομπή από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου  και αποκλειστική θεματολογία γύρω από την μητρότητα και το παιδί.

Μετά κόπων και βασάνων εγκρίθηκαν από το ΔΣ της ΕΡΤ 25 επεισόδια της «Μηχανής του Χρόνου», 18 επεισόδια της «Ευρώπης των 27» και 6 επεισόδια  του «Εξάντα»

Category: , ,

0 σχόλια