SMS NEWS 11/10/2012

Unknown | 10/11/2012 09:53:00 μ.μ. | 0 σχόλια



- Κι εκεί που κάθε μεσημέρι είχαμε να συνηθίσει να βλέπουμε τη Μπήλιω, ξαφνικά θα την παρακολουθούμε μόνο μια φορά την εβδομάδα και μάλιστα Κυριακή από την ΝΕΤ .


- Μπορεί η Όλγα Τρέμη να απουσίασε από το κεντρικό δελτίο για αρκετές ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως σήμερα είναι και πάλι στη θέση της στο MEGA .

 

-   Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ESPRESSO  αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, 12 Οκτωβρίου.

 

Η πολιτική ατζέντα της ημέρας δεν βοήθησε την Τατιάνα Στεφανίδου να "σηκώσει" κεφάλι απέναντι στους "Δέστε τους", οι οποίοι πέρασαν στην πρώτη θέση! Συγκεκριμένα, η παρέα του Alpha σημείωσε 12,7% στο σύνολο και 20,1% στα νεανικά κοινά, την ώρα που το "Μίλα" έφτασε μόλις στο 11,7% και 11,8% σε σύνολο και νεανικά αντίστοιχα.


- Παρουσία εργαζομένων εκδικάστηκε χθες  το πρωί η υπόθεση του Alter στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του σε σύντομο χρονικό διάστημα εξετάζοντας τις παρεμβάσεις των δικηγόρων των εργαζομένων και των υπολοίπων πιστωτών που παρέστησαν στη δίκη.Ζητούσαν την απόρριψη του αιτήματος του διαμεσολαβητή για παράταση της προθεσμίας ένταξης του καναλιού στο άρθρο 99, την εξαίρεση των εργαζομένων από την προστασία που παρέχει τοπ άρθρο στην εργοδοσία και να τελεστεί ατελέσφορη η διαδικασία


Category: , , , , ,

0 σχόλια