ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Unknown | 10/25/2012 02:54:00 π.μ. | 0 σχόλια



Μετά το διάλειμμα που έκαναν για διακοπές, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν για τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του ANT1.
Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης θα συνεχίσουν για ακόμα μια χρονιά να σχολιάζουν το top επικαιρότητας και στο τέλος της εκπομπής τους να έχουν καλεσμένο κάποιον μουσικό καλλιτέχνη.


Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν λοιπον  τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 23.00 ακριβώς.
Αν δείτε τα τρέιλερ που έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν στον ΑΝΤ1, θα καταλάβετε ότι οι Θεσσαλονικείς φίλοι σας έρχονται με «άγριες» διαθέσεις σχολιασμού και χιούμορ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, η Χαλκιδική, οι ρακέτες, αλλά και ο Γιάννης Λάτσιος, μπήκαν στο στόχαστρο των παρουσιαστών και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε τηλεφωνικά  στην εκπομπή 'Μεσημεριανή Μελέτη' και δήλωσε: "το τρέιλερ είναι πολύ καλό, το βλέπω και γελάω. Είναι καταπληκτικό!"



Ενώ η Ευγένεια Μανωλίδου δήλωσε  «Το είδα. Κοιτάξτε όταν απομονώνεις μια συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται λίγο περίεργο. Επειδή παρακολουθώ τις εκπομπές το βράδυ και βλέπω πώς συνδέεται το πριν με το μετά, γνωρίζω πολύ καλά γιατί έκανε την αναφορά αυτή που έκανε. Οι “Ράδιο Αρβύλα” τιμούν τον Άδωνι συχνά πυκνά, αυτό μόνο καλό του κάνει».

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη στις 23.00 το βράδυ στον ΑΝΤ 1.




Category:

0 σχόλια