Επιτυχημένη η πρωτοβουλία του Mega Νοιάζομαι - Μοιράζομαι

Unknown | 12/25/2013 05:14:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Συγκινητική ήταν η προσέλευση στην πρωτοβουλία «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», του τηλεοπτικού σταθμού MEGA όλη τη μέρα, το Σαββατοκύριακο, στην πλατεία Κλαυθμώνος, για την ενίσχυση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.
Συγκεντρώθηκαν, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, 24,6 τόνοι τροφίμων, που από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκονται στους αποθηκευτικούς χώρους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.
«Η μαζική συμμετοχή και πέρα πάσης προσδοκίας προσφορά, μπορεί να είναι σε πρώτη ανάγνωση το πιο εντυπωσιακό, το πιο ουσιαστικό όμως είναι ότι ο κάθε πολίτης συμμετείχε προσφέροντας ανάλογα με τις δυνατότητές του, σε πραγματικά κύματα αλληλεγγύης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης. Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στο MEGA, που αναδεικνύεται σε μεγάλο υποστηρικτή του Κόμβου Αλληλοβοήθειας, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι «εκείνο που για το δήμο της Αθήνας αποτελεί μεγάλη ευθύνη, είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες σε μία κοινωνική δομή, που σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο λειτουργίας, στηρίζει σχεδόν 4.000 οικογένειες, περίπου 14.000 ανθρώπους, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με όρους απόλυτης ανθρώπινης αξιοπρέπειας».
Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων δέχεται καθημερινά (9πμ - 5μμ) προσφορές καθώς και ανάγκες πολιτών, στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15422.
 http://www.tovima.gr

Category:

0 σχόλια